Máte skúsenosti so stolovou umývačkou riadu?
Ahojte. Máte skusenosti ? Ste spokojne? Ďakujem.
Za cenu tej stolovej, kúpiš volnestojacu 40 cm https://www.e-spotrebice.sk/18662-gorenje-gs520...
O velku nemám zaujem... pýtam sa na stojacú a jej pre a proti..som si vedoma, ze sa tam moc toho nezmesti, nie som narocna na riady, umyjem si ich aj sama, len ked som v praci tak nestíham aj tych par tanierkov a poharov co mam neznasam umyvat 😅
Mam takú. Žijem sama, varím malo, pre mňa je umývačka fajn. Umyje čisto a rýchlo. Používam mäkké kapsule, alebo sypký prostriedok. Pouzivam polhodinovy program bez sušenia, sama si riady potom utriem dosucha. Kupila som ju z druhej ruky, čiže aj cena bola dobra.
@dadka1997 mam doma uz viac ako 5 rokov zn. Philco. Dala som ju do spodnej skrinky len sme znizili policku aby bola medzi zavesmi na spodnej skrinke nech sa daju dvere otvarat. Nevidno ju tera. Ma viac programov, byvam sama res. priatel ked pride sme 2. Raz denne ju zapnem. Zmesti sa do nej cela suprava tanierov a poharov. Ak dam hrnce tak naozaj iba 2 ale vyberem kos na pribor a poukladam aj pohare a mensie taniere. Nenavidim umyvat riady davam tam vsetko. Ja som spokojna

Taka vacsia "mikrovlnka" co sedi na stole? Nikdy viac. Nic sa tam nezmesti a ide to non stop viackrat za den lebo tam das jeden hrniec dva taniere a musis pustit takze mas furt okolo spinavy riad co caka na svoj moment kedy sa bude dat nalozit.