Ste spokojné s práčkou Candy?

zkjal
7. sep 2024

Babenký, pokazila sa mi práčka. Musí kúpiť novu. Vybrala som si Candy. Tie ktoré ju mate ste spokojne?

vazektomia
7. sep 2024

@zkjal zrovna takú mám. Po dva a pol roku si zmyslela občas vyhodiť chybu. Nedokážem ju odstrániť sám tú chybu. Pomôže vypnúť zapnúť 😅. Robí to možno 1 z 5-6 praní. Inak ok. Je nutné povedať, že bola z tej nižšej cenovej hladiny.

mirola
7. sep 2024

moja mama ma a je nespokojna.. je strasne hlucna, tancuje, a podla mna ani neperie dobre, ja som dnes kupovala pracku a predavac mi povedal “na tie ani nekukajte” je to nekvalitna cina.. aj ked vsetko je dnes z ciny.. 🤷🏼‍♀️

robertoo1
7. sep 2024

@zkjal skús vybrať inú značku😉

13uzivatelka11
7. sep 2024

Poznám 2/2 ľudí, ktorí s nou spokojní nie sú

pinkgirl
7. sep 2024

Radšej sa tej značke vyhni. Toto leto sme ju mali vo vile na dovolenke v zahraničí a teda hrozná bola. Strašne hlasno napustala vodu, celá hrkala pti praní. Skrátka bola hlučná.

bessie12
7. sep 2024

@zkjal mám už niekoľko rokov a spokojnosť. Aj mamina bola spokojná.

jankalukasova
7. sep 2024

Veru nie, mali sme v starom byte, teraz si kúpila kamoška, asi rok dozadu a permanentne nadáva.

patus_2
7. sep 2024

@zkjal ja som spokojná, dokonca mám už tretiu po sebe značky Candy 🙂

lakebabe
7. sep 2024

@zkjal mala som dávnejšie a nepozila dlho . Po necelých troch rokoch išla do šrotu. Inak to bola dobrá práčka

la_dolce_vita
8. sep 2024

Mala som v starom byte slimku kvoli priestoru a tych nie je velky vyber. Tu hlucnost mozem len potvrdit, pri zmykani vyslovene hlasny piskot. Inak v pohode, hoci bola lacna. Ale uz som investovala do lepsej.

crazy_cat_lady
9. sep 2024

my ju mame uz stvrty rok a v pohode.., a to som bola velmi skepticka na zaciatku, ked sme ju kupovali, ze kolko vydrzi :D akurat ked zmyka, tak tyhc poslednych par minut je hlucnejsia. ale nic katastroficke 🙂

zkjal
autor
9. sep 2024

Ďakujem za odpovede. Vcera som ju kúpila zajtra alebo v stredu ju privezú. Dúfam ze budem spokojná. Pekny upršaný deň dievčatá.

zuzik1407
11. sep 2024

Ja som pred 10rokmi kupovala len akože Ná krátky čas lacnú práčku INDESIT.Ta potvora stále ide🤣🤣🤣bez poruchy.Stala 169€v akcií....Už by som chcela na viac kíl ,ale Indesit nie a nie sa pokaziť.Takze nie všetko lacné je zle......Ide stále,perie,nekazí sa.Takze je to asi o náhode...V robote máme Candy 4roky,perieme síce len svoje veci ,ale mám pocit ,že neperie až tak dobre.Neviem,môj pocit.....

swanlakelady
11. sep 2024

Ja mám a nie som spokojná. Hlučnosť nevadí, ale programy odveci, nemôžem nastaviť predpierku, ani 30°C na praní, programy prikrátke alebo pridlhé, škvrny sa nechcú dobre vyprať. Už by som nekúpila.

nutelacamp
11. sep 2024

Značka Candy nieje zlá a Práčky sú tiež dobre ale tie výšej triedy to znamená tie najlacnejšie budú spoľahlivé niekde kde sa často neperie ak je to bežná domácnosť treba rozmýšľať čo je spoľahlivé a lacné čo sa týka kvality prania tam sú jednoznačne práčky od Samsungu alebo LG ale tam tie najlacnejšie sú na menej kíl a majú základné parametre. Ale ko píšem účinnosť prania je výborná ale životnosť je iná vec keďže tieto práčky majú veľa elektroniky často sa stáva že občas zblbnu alebo nejaký senzor odíde nieje to časté ale sporadicky sa to stáva niekde medzi sú práčky Bosch - AEG tam by som si vybral skôr tú AEG ale zasa pripomínam práčka je spoľahlivá perie ale neperie perfektne ale perie dobre a zasa pripomínam záleží na čo to chcete používať koľko kg prádla a ako často sa bude prať podľa toho treba vybrať model práčky.