Ahojte, ako ste spokojne s naparovacom odevov?Rozhodujem sa ktory?Alebo ak mate iný poprosím recenziu.dakujem
Ja som mala veľký profesionálny, používala som ho na všetko klasickú žehličku som nemala a bola to mega vec 😊
Philips mam a som spokojna nemusim tazku zehlicku vytahovat
Mám Philips a som maximálne spokojná.
Ako to prosím funguje, máte oblečenie niekde zavesené alebo položené?
@sajmi šaty mám na vešiaku a ten je zavesený na hrazde. Zdola pri naparovaní jemne pridržiavam okraj šiat. Žehlím tým hlavne spol. šaty, saká a kabáty. Nenastavuje sa žiadna teplota. Sada obsahuje aj ochrannú rukavicu, ak chcete oblečenie podložiť. Nevýhoda je malý objem nádobky na vodu.
@sulavikova dakujem
@svgd áno
@sulavikova ďakujem krasne
@sulavikova odporucas aj na zaclony?
@gabrielachochulka nemám záclony😇, mám atypické okná bez záclon. Ale určite to bude vhodné, nakoľko som “žehlila” aj veľmi jemný materiál, aj volániky, aplikácie atď. Oblečenie je jemne vlhké po naparovaní, ale parádne vyžehlené.
Ja neviem, mne sa to moc nepaci, niekedy to vychrli kvapky vody na oblecko a potom je to mokrejsie
Ďakujem vsetkym za recenzie.Uz som kupila spokojna som.
@svgd ja som dostala zadarmo k nákupu Tefal, ale iný povedala som si, že ďalšia haraburda do domu, ale som milo prekvapená.Len mi je mala tá nadobka na vodu treba ju rýchlo dopĺňať.idem Ti ho odfotit