Pekný večer, zienky tie ktoré máte doma čističku vzduchu, ste spokojne? Aký bol dôvod kúpy? 😊
Som spoko, mam cisticku+zvlhcovac.... Dôvod chrapanie
Beží nonstop. Je to rodziel.
Super tak kúpime aj my🥲 a je rozdiel aj v tom, že je menej prachu?
Určite áno. Keď vidím ako vyzerá filter po týždni, tak mám dosť. A to všetko sme dýchali.
Dozaista ano, my sme kupili od Sencoru, dala som na rady kamosiek, ze je to super aj kvoli detom, ze menej prachu a je fakt, ked vidim tie filtre ake dokazu byt zanesene, to je nieco neskutocne.
@mamamasama z tohto ma inak tiež zakaždým striasa. Kým sme nemali čističku tak mi to ani nenapadlo, že čo dýchame, koľko je bordelu v ovzduší :/
@marcela64 je to fakt, tiež som zostala prekvapená, keď som prvýkrát menila filtre, že v akom sú stave. Ale tak to záleží aj od toho ako často sa vetrá, zvonku prach, peľ, no proste všetko. Nechápem ako sme boli byť bez čističky nejaký čas.
@papulienka48 áno aj to, ale aj od toho kde človek býva samozrejme. Iné je to niekde na dedine a iné v mestách samozrejme.
@marcela64 toto jasné, ale aj tak si vezmi, že na tých filtroch proste vidíš všetko, čo dýchame a ono tie čističky sú rôzne, niektoré majú nielen 4 stupňovú filtráciu, ale aj viacej a to proste je cítiť aj na tom vzduchu.
Tiež mám
Mame cisticku, kvôli roztocom pelom. A cítim rozdiel keď sme mimo dom kde cisticka nie je.
Sice niesom zienka...🤣
Mame doma 3 kusy v izbach. Alergie a prach