Zdravím kávové kapsule budú fungovať aj do tohto kávovaru aj keď je starý? Kúpila som tu umelú s kódom na prečistenie lebo nejde ale tá kapsula má kód na úplne inej strane aj výrezy ma inde. Dala som ju tam nejako ale voda tiekla z každej strany a kód z kapsuly sa trochu rozmazal. Neviem či sú aj iné tie kapsuly na čistenie ktoré by pasovali do tohoto kávovaru. Bol asi dva roky schovaný a teraz proste nejde 😂
@madeincssr nie nejde potrebuje nejaký kód
@kajka21 tak kup najlacnejsie spravne kapsule, jednu opatrne vykuchaj/vyplachni a mozno ho prekabatis.
@janai1 no a ako ho mám vyčistiť tak aby mi nesvietilo to červené? Akurát som kúpila kapsuly umyla som ten kávovar mliekom 😂 ide ale stále svieti to červené a to zmyzne az keď sa prečistí ale ako len o už som ho aj octom umývala a aj taku tabletu som dala do vody čo sa do kávovaru dáva. Len ten plast s tým kódom sa dáva tam kde kapsuly a on má kód čo ako prečisťuje ten kávovar lenže ten plast čo mám ja doma má ten kód inde ako má mať a je to normálne na tento kávovar značka a všetko to isté
@kajka21 ked tam ziadnu kapsulu nedas, ten kavovar sa neda spustit? Dat ho do vane a spustit ho zopar krat s octovou vodou?