Zdravím všetkých 🙂
Je tu niekto kto má skúsenosti so sťahovaním sa do iného kraja, (teda nie v rámci obce) a mal objednanú sťahovaciu službu? Aká bola vaša skúsenosť? Koľko ste platili za akú vzdialenosť? A koľko vám toho ,, vošlo " do sťahovacieho auta?
.
Keď chces tip, treba napísať mesto, lebo z Ba ti do Košíc sťahovať nepôjdu 😉
A oni fakt všetko pobalia a na novom mieste rozbalia ?
Že človek len zaplatí a odovzdá kľúče ?
Nepoškodia napr. nábytok a pod. ?
Sťahovali sme sa za 9 rokov - 6x a už keby sme sa mali znova, tak radšej všetko vyhádžem z balkóna.
@luliu z PO do Nitry
Je rozdiel odkiaľ, alebo kam?
@beata_k koľko vás to stálo a aké veľké ste mali auto?
@beata_k aha fakt, vďaka za radu
@beata_k a mali ste len auto, alebo aj niekoho na pomoc pri nakladaní a vykladaní?
@beata_k koľko ,, izieb" ste sťahovali? Mali ste aj nábytok? Či len osobné veci?
@beata_k 😆 tak z toho mám obavy už teraz.. . Keď zistím čo zistím a nájdem nenájdené... 😆
My sme sa tak sťahovali, krabice sme po balili my, ale nábytok odmontovali a následne zložili, dodávka plus 3 chlapi. Cena bola stanovená na hodinu s tým ze bol stanovený aj strop, to znamená ak by im to trvalo viac ako dohodnutý čas dostali by len to co je uvedené na faktúre. Samozrejme im to trvalo dlhšie lenže chybu urobila firma keďže dohoda bola dodávka plus 4 chlapi a prišli len 3. Nežijem ale na svk. Môžeš obvolat viaceré firmy a nechať si spraviť ponuku.
Keď dom robila v jednej firme takto sťahovali firmu, cena vždy záleží napr aj od toho ci sťahujem komplet cely byt aj nábytkom ci v bytovom dome je výťah počítajú sa km.
Pred rokom sme sa sťahovali do nového bytu (sice vrámci Ba )my sme si požičali z avisu veľkú dodávku.
@beata_k ďakujem pomohlo. Len teraz rozmýšľam že aké veľké budeme potrebovať my, keď máme 4 deti takže dokopy 6 ľudí a aj nejaký nábytok...🙄
@aleshka_supermama takže s nábytkom to asi bude drahšie. ..
@sense hej, to znie rozumne. Skúsim to tak.
@beata_k Ďakujem ☺️
Samozrejme keď som obj auto som im musela dat zoznam co presne berieme rozmery a podla toho spravili cenovú ponuku.
Ja by som na tvojom mieste radšej obj len auto a poprosila brata švagra kamoša nech pomôže vám naložiť auto.
Sestra sa sťahovala z BA do Rakúska tiež si požičali auto len.
Poprípade viete odporučiť nejakú dobrú sťahovaciu službu?