Sťahovanie so sťahovacou službou

15. mar 2023

Zdravím všetkých 🙂
Je tu niekto kto má skúsenosti so sťahovaním sa do iného kraja, (teda nie v rámci obce) a mal objednanú sťahovaciu službu? Aká bola vaša skúsenosť? Koľko ste platili za akú vzdialenosť? A koľko vám toho ,, vošlo " do sťahovacieho auta?

autor
15. mar 2023

Poprípade viete odporučiť nejakú dobrú sťahovaciu službu?

lenqua_12325
15. mar 2023

.

luliu
15. mar 2023

Keď chces tip, treba napísať mesto, lebo z Ba ti do Košíc sťahovať nepôjdu 😉

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ibrunova
15. mar 2023

@luliu prečo nie? Však dostanú zaplatené.

lenqua_12325
15. mar 2023

A oni fakt všetko pobalia a na novom mieste rozbalia ?
Že človek len zaplatí a odovzdá kľúče ?
Nepoškodia napr. nábytok a pod. ?
Sťahovali sme sa za 9 rokov - 6x a už keby sme sa mali znova, tak radšej všetko vyhádžem z balkóna.

autor
15. mar 2023

@luliu z PO do Nitry
Je rozdiel odkiaľ, alebo kam?

luliu
15. mar 2023

@beata_k veď to je OK, myslela som to tak, že treba napísať miesto. Keď sa sťahujem z Ba do Nitry, nebudem volať firmu z Košíc.

autor
15. mar 2023

@beata_k koľko vás to stálo a aké veľké ste mali auto?

luliu
15. mar 2023

@ibrunova neviem kto normálny by zbytočne platil firmu z druhého konca republiky

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
15. mar 2023

@beata_k aha fakt, vďaka za radu

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
15. mar 2023

@beata_k a mali ste len auto, alebo aj niekoho na pomoc pri nakladaní a vykladaní?

autor
15. mar 2023

@beata_k koľko ,, izieb" ste sťahovali? Mali ste aj nábytok? Či len osobné veci?

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
15. mar 2023

@beata_k 😆 tak z toho mám obavy už teraz.. . Keď zistím čo zistím a nájdem nenájdené... 😆

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sense
15. mar 2023

My sme sa tak sťahovali, krabice sme po balili my, ale nábytok odmontovali a následne zložili, dodávka plus 3 chlapi. Cena bola stanovená na hodinu s tým ze bol stanovený aj strop, to znamená ak by im to trvalo viac ako dohodnutý čas dostali by len to co je uvedené na faktúre. Samozrejme im to trvalo dlhšie lenže chybu urobila firma keďže dohoda bola dodávka plus 4 chlapi a prišli len 3. Nežijem ale na svk. Môžeš obvolat viaceré firmy a nechať si spraviť ponuku.

aleshka_supermama
15. mar 2023

Keď dom robila v jednej firme takto sťahovali firmu, cena vždy záleží napr aj od toho ci sťahujem komplet cely byt aj nábytkom ci v bytovom dome je výťah počítajú sa km.
Pred rokom sme sa sťahovali do nového bytu (sice vrámci Ba )my sme si požičali z avisu veľkú dodávku.

autor
15. mar 2023

@beata_k ďakujem pomohlo. Len teraz rozmýšľam že aké veľké budeme potrebovať my, keď máme 4 deti takže dokopy 6 ľudí a aj nejaký nábytok...🙄

autor
15. mar 2023

@aleshka_supermama takže s nábytkom to asi bude drahšie. ..

autor
15. mar 2023

@sense hej, to znie rozumne. Skúsim to tak.

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
15. mar 2023

@beata_k Ďakujem ☺️

aleshka_supermama
15. mar 2023

Samozrejme keď som obj auto som im musela dat zoznam co presne berieme rozmery a podla toho spravili cenovú ponuku.
Ja by som na tvojom mieste radšej obj len auto a poprosila brata švagra kamoša nech pomôže vám naložiť auto.
Sestra sa sťahovala z BA do Rakúska tiež si požičali auto len.