Vie mi niekto poradiť ako vyčistiť práčku ?Keď periem vyťahujem z nej niekedy špinavé veci...nieco ako mastné fľaky..nieje to na všetkých veciach ale vždy sa niekde nájde.mate s tým niekto skúsenosť?dakujem
Mne toto robila aviváž.. bola taká mastnejšia
Nwchcem strašiť, mne takto znicila pracka kopec vecí a bola pokazená, kupili sme novu. Akoby tam tiekol olej nwbiem presne odkial ale to nam povedali.
@gaga24 mne toto robila práčka keď som bývala v podnájme, vyskusala som aj ocot aj špeciálne prípravky z drogérie nič nepomohlo, potom som tam dala klasické Savo a krystalicku soľ pustila pracku na 90 a mala som krásne čistú pracku.
No ja som raz dala takto ocot do práčky a pustila na 90 a na druhy deň prala uteráky... Po oprati vonali a po ususeni a utrpení sa fuj katastrofa sami ocot všetky uteráky som opakovane oprala asi 4x a nakoniec ich všetky vyhodila. Chvála Bohu že som neprala po octe oblečenie... Takže za mňa skúste radšej niečo iné ja som použila calgon
Minule tu niekto pisal, ze sa to da aj tak, ze tam hodis kapsulu co je do umyvacky a pustis na prazdno na 90
..aj nam sa to dialo kym som uplne neprestala pouzivat avivaz a tekuty prasok.. dllllho som skusala rozne druhy, zmeny, vycistit, octom cistim stale.. nic nezaberalo, az som zacala iba s obycajnym praskom prat a odvtedy halelujah... 🙏
Tiez cistim pracku octom aj do každého prania davam trochu octukrasne vyčisti a pradlo vobec nesmrdi po octe. Este lepsia je kyselina citronova ta nie je taka agresivna na kov
Asi to nebude tvoj pripad, ale svokre sa dialo to iste a potom zistila, ze jej pracka nezohrieva vodu.