Špajza na balkóne

85miska
20. okt 2022

Ahojte. Chcem sa poradiť či môže byť nejaká skrinka s dvierkami na balkóne na kompóty a podobné veci v domácnosti. Či to v zime nemá vplyv nejaký mať to na balkóne. Nemáme ho zakrytý ale ja nemám miesto v kuchyni na takéto veci ako mixér a kompóty a misky čo nepoužívam často. Ďakujem za rady.

pribinak
20. okt 2022

@85miska keď bude mrznut tak kompoty nemusia dobre dopadnúť

melanta
20. okt 2022

Ak máš tú skriňu mrazuvzdornú, tak v pohode. Ale predpokladám, že asi máš na mysli normálnu skriňu, tá pred mrazom neochráni, čiže ja by som tam nedala ani kompóty a také veci ako mixér už vôbec nie. To keď z mrazu zoberieš dovnútra do tepla, vo vnútri sa urobí vlhko, v lepšom prípade sa ti pokazí, v horšom si nechcem predstaviť.

viestta
20. okt 2022

V skrinke ti to v mrazoch zamrzne. Mixér keď donesieš zo zimy dnu sa orosi a môže vyskratovat.

girlie_konik
20. okt 2022

mam tak na balkone, vstup mam priamo z kuchyne, jednu zimu to uz normalne absolvovalo. Mam tam kompoty, zavaraniny, susene jablka /susime si sami a je toho vela/, z elektroniky len ten susic na ovocie, plus ine veci /plastove dozy, letne veci a ine sezonne/. Nicomu sa nic nestalo, nic mi nepomrzlo, elektronika funguje, za mna bez problemov.

girlie_konik
20. okt 2022

@girlie_konik a doplnim, ze tam mam uplne obycajnu skrinu, robil ju sice stolar, lebo to bolo aj s inymi vecami v byte, ale proste uplne obycajne dosky, nic speci mrazuvzdorne. Len ju mame tak umiestnenu, aby na nu nenaprsalo.

ajsha123
20. okt 2022

@85miska v lete zas na kompóty bude pražiť slnko, to tiež nie je šťastné riešenie.... Nemáš možnosť dať si skrinky po strop? Alebo skriňu inde? Do chodby? Blbá otázka, ty poznáš najlepšie, kde bývaš a aké máš možnosti... Aoe rozumiem Ti, tiež hľadám v dome možnosti, kde čo odložiť, aj keď je to mimo logiky a vkusu 🤦‍♀️

nikky6
20. okt 2022

@pribinak to mi napadlo ako prve. a takisto zase v lete, cize to mi nepride ako dobry napad. proste pivnica je naj a hotovo. je tam chlad celorocne. cize za mna balkon istotne nie.

kabba
20. okt 2022

Do skrine na balkone by som dala veci, ktore sa nepokazia, napriklad tie misky co nepouzivas, prazdne zavaraninove flase, rozne plechy, formy, … len nie jedlo a elektroniku.

zabina27
20. okt 2022

tak ako pise @kabba plus ja este davam v zime von do skrinky napriklad cez vianoce zakusky, kolaciky