Soaphoria - vonné silice do difúzera

18. nov 2022

Používa niekto tieto vonne silice do difuzera, ?
Ako ste spokojný

marietaaaa11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. nov 2022

@marietaaaa11 Dakujem

lindusss2016
19. nov 2022

@marietaaaa11 vau, tak to je sila... To som este ani nepocula.

lindusss2016
19. nov 2022

Napis mi spravu, ak chces poradit, som aromaterapeutka 😉 minam esencialne oleje na hektolitre, takze uz viem, ako nakupovat naozaj kvalitne, tak aby mali realne terapeuticke ucinky a zaroven cenovo vyhodne

lindusss2016
19. nov 2022

Nepoznala som soaphoria oleje, ale som si vygooglila a hned mozem povedat, ze toto ma od kvalitneho vyrobku velmi daleko. Zaklad je hned to, ze sa nepredavaju v tmavom skle, take oleje nikdy nekupujte. Esencialne oleje su haklive na svetlo, preto seriozny vyrobca ich nikdy nebude predavat v priesvitnom skle, dalsia vec, chyba im latinske oznacenie na flaske.
@marietaaaa11 na nete maju cenu okolo 5€ za 10 ml, to naozaj nie je vyssia suma. Ale od esencialnych olejov to ma daleko. Co je tiez alarmujuce, napr.citron a ylang maju rovnaku cenu 🤷 to je ozaj nemozne. Kazda rastlina ma iny vynosnost oleja, citron patri medzi najlacnejsie a ylang naopak k tym drahsim, pretoze jrho vynosnost je mala 🤷
Zaver: Soaphoria urcite nepredava ciste esencialne oleje, 100 % prirodny neznamena esencialny, tieto oleje sa musia vyrabat parnou destilaciou, ani to nikde neuvadzaju 🤷

autor
19. nov 2022

@lindusss2016 kupujem si dotteru , chcela by som skúsiť aj iné precitat si názor aj na tuto značku .

autor
19. nov 2022

@lindusss2016 akú odporúčas ty?

lindusss2016
19. nov 2022

Doterra je sice dobra, ale nehorazne draha 😃 a rovnaka kvalita olejov sa da kupit aj za ovela lepsie prachy, kto tvrdi, ze tieto oleje su niecim vynimocne, o aromaterapii zvacsa vela nevie 🤷 napis mi do spravy, poradim ti

petkasaurus
20. nov 2022

@lindusss2016 a tie Hanus su dobre, ci?

lindusss2016
20. nov 2022

@petkasaurus hanus sa javia ako ok v zmysle, ze splnaju vsetky podmienky, avsak mam odskusane, ze az take vyrazne ucinky ja nebadam, ale toto moze byt dost subjektivne

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz