Ahojte, je to normálne? Už som prala trikrát a všetky veci smrdia ako po oleji alebo spálenej gume, aj v celej kúpeľni to cítiť. Prvýkrát som ju zapla na čistiaci program 90° potom som zapla ten test a píše mi, že je všetko ok.
@lindusss2016 ahoj, v manuáli píšu že nesmiem prať s octom
@babovka2321 ahoj, ja mám čisto novú, smrdela už hneď pri prvom zapnutí na ten čistiaci program, prázdna práčka 90° tak mi to nemalo čo spôsobiť
ja by som zavolala asi niekde do servisu kde robia reklamácie.. mne nova práčka vždy vonia 😀 podľa mňa to nie je normálne keď stále smrdí
@uzivatelka1113 už som im písala včera ale odpoveď bude určite len v pondelok a odvtedy musím prať
@uzivatelka1113 všimla som si, že keď perie tak nič necítiť až potom keď začne sušiť
@reni666 ano, lebo ocot moze poskodit gumove casti pracky, ale ak ho tam das raz za cas, nic sa nestane, horsie je ho pouzivat pravidelne
@reni666 naša to isté, trvalo to asi 6-7 praní- sušení,teraz už je to ok.Tie prvé sušenia boli fuj,ako olej alebo čo , taká novota,aj oblečenie bolo tak cítiť
. Potom sa to začalo zlepšovať,ten smrad zmizol,pre zmenu vôbec nebolo cítiť nič,ani vôňu,ani smrad.Potom začalo po troške voňať,už je to ok.Z technickej podpory nám doteraz neodpísali.
@andrea0710 dúfam že, je to aj náš prípad lebo sa mi nechce čakať na novú práčku kým to oni zreklamujú 🤷
@reni666 no mňa to naštvalo, predtým všetko voňalo zo starej práčky, človek kúpi novú a veci smrdia.. čítala som aj niekde na nete,že to je vraj bežné pri 2v1,že to chce čas...ale aj tak som tým nebola nadšená
ja som kúpila SAMSUNG WD80T4046EE/LE 2 v 1 tiež mi hrozne smrdí od gumy. Servis ju zobral skontroloval a tvrdil, že je všetko v poriadku, ale smrdí ďalej. Všimla som si, že keď dám prať na 90 stupňov začne smrdieť a keď dám sušiť smrdí nehorázne aj oblečenie...samozrejme som si myslela, že je nová a preto smrdí, ale s každým sušením smrdela horšie a horšie...čítala som anglicky písané web stránky, kde písali, že nie je normálne, že sušička smrdí ako spálená guma dokonca v USA 2900 požiarov je spôsobených vznietením sušičky. Napr. v inom dome mám sušičku značky BOSCH - NIKDY ANI ZA NOVO NESMRDELA ani po 9 rokoch prevádzky, prádlo z nej vždy je voňavé a nadýchané...takže musím zohnať iný servis, ktorý mi to znova pozrie...a musím povedať, že som urobila chybu, že som kupila SAMSUNG mám pocit, že to bude taký slabý výrob ako tie ich telefóny...mala som radšej znova kúpiť BOSCH
fuuha ja mam novu pracku z okay ale pradlo vonia, ja by som to asi vratila keby mi takyto bordel robila
@reni666 skus oprat parkrat s pridanim octu alebo sody bikarbony