Smrad z umývadla

27. máj 2022

Ahojte,

minuly rok sme sa prestahovali do domu (novo postaveny) a z umyvadla (odtoku) v kuchyni stale citit smrad aj napriek tomu, ze: ho pravidelne preplachujem vriacou vodou, umyvam, lejem cistic odpadu, nenechavam tam prepadavat zvysky jedla z tanierov a pod. V byte som takyto problem nikdy nemala. Prosim, neviete poradit, cim to moze byt a ci existuje nieco, co by na to pomohlo? Strasne mi to vadi :(
Podla mna sa tam huby/plesne/bakterie alebo co to je, drzia tesne pod tym striebornym a cokolvek tam nalejem, stecie to dole a hento neodstrani. Je to vidiet trochu aj na foto (taka ta seda vrstva).

Budem vdacna za vsetky rady!!! Prosim, bez ironie, fakt tieto veci nezanedbavam. Dakujem

sissy27
27. máj 2022

hydroxid sodný granulát (sifo alebo nurek) a zaliať horúcou vodou.

pukina
27. máj 2022

Sifo granulat, ten zozerie vsetku spinu

nwnw
27. máj 2022

Odfot sifon pod umyvadlom. Ked uz nepomaha nic ani sifo, tak je asi zle namontovany 🤷 ak tam je nejaky.

flientica
27. máj 2022

ano presne nasypat sifo a neskor zaliat horucou vodou 🙂

dajna8
27. máj 2022

@flientica mne toto pomohlo teda zakaždým. Treba to nechať poriadne napeniť

autor
27. máj 2022

Ahojte, super, dakujem velmi oekne za radu!!! To Sifo som neskusala (nepoznam to), iba ine znacky - to boli ale vzdy gely, cize to stieklo dole.

svetlonos
27. máj 2022

Ahoj, ak mas praso do umyvacky riadu, tiez ten tam mozes nasypat ako to syfo. Pomohol aj mne.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz