Smrad z práčky

6. sep 2021

Ženy poraďte, lebo ma už porazí.Stale mi smrdí práčka zatuchlinou ako z kanála, až do chodby.Dala som tam fľašu octu na najvyšší program, všetky možné prípravky z drogérie a po týždni zase smrdí.Vymyla som hubkou tu gumu aj odtiahla, až pri bubon.Ked doperiem nechávam ju otvorenú...neperiem nejaké špinavé robotnícke veci a po týždni tam mám toto:((

hyta
6. sep 2021

Skús hodiť do práčky kapsulu čo máš do umývačky riadu a daj prať na 90 stupňov. Krásne sa vyčistí a pekne vonia.

3mama3
6. sep 2021

Dosť smrdieva zanesený filter /sitko/ v práčke, treba ho pravidelne čistiť , ja ho čistím 1x za mesiac. Ak máš odpad vedený napr. pod vaňu alebo umývadlo, skús prečistiť odpady - nasyp do umývadla a vane hydroxid sodný.

autor
6. sep 2021

@3mama3 to používam pravidelne.To sitko pozriem, ale muž ho čistil nedávno

luna116
6. sep 2021

Mne pomohlo prestať používať prací prášok. Ten sa mi usadil na vodnom kameni a zapáchal. Keď som vytiahla dávkovač na prášok/gél, vnútri v tom otvore ďaleko, kde nedočiahnem ničím mi zapáchalo. Nastriekala som Sanytolom.

77daniela77
6. sep 2021

Mne pomohla kapsula do umyvacky,nepouzivam gel,len prasok a davam ho do bubna rovno k pradlu.

kristina1001
6. sep 2021

V našej pračke po každom praní musím vypustiť zostatková vodu s filtra inak strašne smrdí a poviem ti ta voda je dosť špinavá tak sa ani nečudujem odkedy to po kazdom praní vypustíme tak práčka nesmrdi

autor
6. sep 2021

@kristina1001 teraz som to vypustila s vytopila kúpeľňu🙂okrem pár drobných tam nič nebolo to nesmrdi mne smrdí tá guma okolo bubna, keď tam čuchnem.Pouzivam aj gélový aj normálny prášok.Mne na tej gume kde su dierky po doprani zostane trocha vody a taký maglajz:(

saxana000
6. sep 2021

Vyhodit pracie gely a avivaze pouzivat iba prach.zbytocne to zasvini a zaslizi pracku.gumu vystriekat sanytolom savom alebo octom a poriadne zubnou kefkou vypucovat.cistou vodou povyplachovat a pustit na majvyssiu teplotu so specialnym cisticom.ked to bude ok tak tu gumu po kazdom doprati vytriet handrou dosucha hlavne ten spodok kde sa ti usadi voda a ten sajrajt tak ako na fotke odtiahnut strcit tam handru a dosucha povytierat.ja pravam muzovi monterky od malovky a stierky a neskutocne bordelu sa tam vzdy usadi z malej veci a tenisiek piesok a drobny strk presne v tej diere v tej gume.Bubon aj nadrzku vetrat stale..6 rokov to s prackou robim takto a v zivote mi na mej nic nesmrdelo..

veronice
6. sep 2021

Komercne pracie gely aj prachy obsahuju plnidla, ktore sa ti usadzaju nielen v pracke ale aj na oblceni. Okrem toho co ti tu zeny spomenuli, urcite precisti aj odpadovu hadicu. Neverila by si kolko sajrajtu mi odtial vyliezlo ked som cistila pracku pri prechode na ekologicky setrnu drogeriu. Praci prach aj gel daj rovno do pracky a vycisti aj ten priestor v ktorom sa nachadza suflik na davkovanie pracich prostriedkov. K tej gume - to co sa ti tam usadzuje mozu byt prave aj tie spominane plnidla. Vycisti filter, hadicu, suflik a ten priestor do ktoreho sa dava a spusti este raz cistiaci program.

lma633593
7. jan 2022
Používateľ lma633593 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lma633593.

pouzivam pracie prostriedky od znacky klar a smrad z pracky nikdy nebol

ninah1486
9. jan 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

smrad z pracky som este nemala, na pranie kupujem vsetko z wereco

beahavala
11. jan 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

to sa mi este nestalo

zuzuliennka1
11. jan 2022

pouzivas na pranie prasok alebo gel?

zuzuliennka1
11. jan 2022

@hyta vycistit pracku kapsulou do umyvacky? hm vyskusam 🙂