Ahojte baby už som zúfalá 😩 wc drhnem každý deň ale v kuse smrdí samí moč. Dám aj domestos, vydrhnem dám duck tie kvetinky + guličky a stále smrad 😔 už neviem čo tam mám dať poraďte prosím ďakujem 🙏
@daduska6199 chlap sa nevie trafit?
@daduska6199 my sme toto mali v praci a bol na vine odpad nie dlazdice ani koberceky
@babovka2321 vie sa trafiť 😂
@hipuska vždy čistím všetko aj okolo wc tak neviem 🤷♀️
Ono to ide priamo z wc 🤷♀️
No my sme toto mali presne z toho koberčeka, ktorý sme si kúpili, dlho mi trvalo, kým som prišla na to, že ten zápach pochádza z toho. Poviem ti, že letel rýchlosťou blesku 😀 Vôbec ho tam netreba, je to nosiť baktérií akurát tak 😀 A máme papuče všakže 😀
@daduska6199 odpad
@hadecka39 takže koberček pôjde do prdele 😂
@diaszoky a ako toto riešiť?
@daduska6199 však skús to okolie ovonat. Ja keď čistim spary na dlazbach (parným čističom) ide neskutočný smrad. U rodičov je guma a tá musí pravidelne do koša. Ďalej sa drží moc aj v tých sroboch. Treba celú dosku dať dole a vydrhnut
@daduska6199 my napr.máme pod záchodom gumu,aby nebol záchod priamo na dlažbe.
Túto gumu často čistím savom alebo parným čističom. Ja som zistila,že táto gumu je napáchnutá.
Skôr to savo je účinnejšie.
Nalej do WC ocot nechaj pôsobiť a splachni. Ja umývam okolo WC octoviu vodou pohlcuje pachy, koberček pri WC nemáme ale napr môj chlap doma robí malu potrebu po sediacky a aj ex tak robil.
@hipuska dobre vyskušam 😊 ale smrad okolo necítim len priamo vo wc aj keď to tam navoniam, drhnem takisto aj špáry aj dlaždičky a nič 🤷♀️
Ak mate kobercek je to z toho, uz x rokov preto nemam nic na podlahe
@sense ocot nepomáha 🤷♀️ už som skúšala všeličo. Ocot pomohol na dva dni a smrdelo znova
@zuzubb007 koberček nesmrdí... smrdí wc
@daduska6199 niekedy aj fotka pomoze odhalit pricinu... mate vodu dostatocne vysoko aby nerazilo z kanala? Pripadne nemate blizko umyvadlo, ze by to razilo z neho? Videla som uz vela "inteligentne" namotnovanych sifonov, ktore boli pricinou zapachu z odpadu.
@babovka2321 pošlem
@daduska6199 nemôže byť problém s odpadovymi rúrami? Ja som mala pár rokov hrozný smrad v kúpeľni, už som nemohla volať ani navstevu,mali sme staré kovové už hrdzavé rúry a keď sa stala v inom byte havária, a prišli pozrieť rúry kamerou, zistilo sa,že medzi mnou a susedou je v odpadovej rúre diera cca 10 CM, čiže odtiaľ ten smrad. Rúry nám vymenili a žiadny zápach už nie je
@daduska6199 no, odpadove rury nevidno, skontroluj si hlavne tie, aj za wc aj v umyvadle, ci nie su poskodene a ci mas aj pod umyvadlom U-cko
Vies co som si ja vsimla? Ja pouzivam na wecko savo striekacie co je na dezinfeciu aj vodny kamen. A ked snim umyjem misu zvonka presne to smrdi ako moc a nasledne mi z toho smrdi cely zachod. Ja neviem ci to moze byt tym ze sa tam vyparuje z toho nieco a potom to hentak smrdi 🙄 skus si to vsimnut ci to neni z cistiaceho prostriedku
Naliať cca 2-3 dl Sava,nechat postať,krásne vybieli misu aj vyčistí.Ja niekedy do toho namočim aj kefu a aj ta sa vyčistí a vybieli.
@daduska6199 to čo? Že smrdí? Veď splachujete nie? Vidím ze tam máš vodný kameň, kúp si v DM tabletky denkmit tie ti to pekne rozpustia. Výber vodu stade a ten kameň odstráň a este raz tu tbl do nej
@stellarstar no lezie mi to na nervy 🤦 smrdí to nonstop preto má to už serie že drhnem a nič...Savo, ocot, tablety všetko možné som už vyskúšala
@babovka2321 rúry vyzerajú byť v pohode...umývadlo sa teraz menilo tam je nová rúra
@eny333 so savom sa snažím robiť čo najmenej teraz keď som tehotná 😊 býva mi z toho mega zle 😁
Keď tvrdí, že koberček to nie je, tak asi nie, však to aj cítiš, keď si pričuchneš 😀 Nuž, už mi to potom vychádza jedine na ten odpad, rúry alebo čo. Ale s tým, čo robiť, netuším vôbec.
Skús dlaždicky, koberček pod wc. Často robí toto problém, že ten moc tam je zazraty.