Smaragdový koberec

julkaaa1
5. jan 2023

Ahojte nemate náhodou niektorá takýto koberec z netu ? U nás v obchode ich už nemajú a neviem.nikde taky nájsť po pripade niečo podobné hlavne nech tam.je čierna a smaragdova a nech nieje chlpaty ale hladký....ďakujem

hyta
5. jan 2023

@julkaaa1 Pozerala si na stránke naj. koberce sk?

julkaaa1
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
julkaaa1
autor
5. jan 2023

@hyta nemajú nic take

lenusa20
5. jan 2023

@julkaaa1 ja som našla tento na google po zadaní "dizajnový koberec". A vyskočilo mi kopu krásnych. Nehovoriac že veľmi lacný bol. Prišiel dokrkvany a musel sa vyžehliť. Je hladký, príjemný. Super na udržiavanie. Pred tým sme mali s dlhým vlasom aj iné a už nikdy viac. Tento nám prišiel nám z Poľska.
Fotky sú robené hneď po daní na miesto, ešte vidno akoby bol dokrkvaný, ale to do pár dní zmizlo ako bol natiahnutý.

katyav
5. jan 2023

@julkaaa1 najkoberce.sk a bonami. Inak tieto koberce bývali na Vivrehome, ale tam už bohužiaľ nič nekúpiš. Škoda tej stránky.

tanicka10
4. feb 2023

@lenusa20 prosím ta dáš mi link. Dakujem

lenusa20
4. feb 2023

@tanicka10 asi to bolo z najkoberce.sk nie som si už istá. Ale podľa googlu tam majú takéto dizajnovky akurát, že cena už nieje taká akú som mala ja. Ale sú tam aj také koberce a iné stranky. Ideálne si zadaj na google, obrazky, dizajnové konerce a s tamaď vyberaj stránku.

diana07
16. mar 2023

@lenusa20 Dobrý deň prajem, môžem vás poprosiť o link 😉 kde ste ho objednávala. Ďakujem

lenusa20
16. mar 2023

@diana07 to už neviem presne aká stránka. Ale cez google obrázky, po zadaní dizajnové koberce, vás určite nasmeruje správne. Je tých stránok viac.

diana07
16. mar 2023

@lenusa20 mňa hádže len na Aliexpress

lenusa20
16. mar 2023

@diana07 skúsila som ja teraz nájsť. Takže najkoberce.sk , bonami.sk , top-koberce.sk , atď atď

Cenovo vidno, že už išli kus hore.