Ahojte, potrebujem nestranný názor. Sú to také banality, žiadne problémy.
Veľmi sa mi páči smaragdovo zelená farba, keďže bungalov, kde bývame, sme kúpili už zariadený, nemenili sme nič, nie je to tu úplne podľa mojich predstáv. Máme obývačku spojenú s kuchyňou. Chcela by som to mierne zutulnit nejakymi doplnkami. Ísť do smaragdovo zelenej? Či je to totálne z cesty?
Vďaka
Smaragdovo zelená je luxusná farba, a raz si prajem mať aspoň jednu stenu takú...milujem tu farbu🙏 za mňa isto!
Ja mám smaragdovo zelené doplnky v obývačke - vankúše, keramika. Vyzerá to fajn. Zatiaľ sa mi to páči.
Nepytaj sa ci je to z cesty, riad sa tym co sa tebe paci.
To je môj sen mať domácnosť podľa mojich predstáv a presne ísť do tejto farby. Ak sa vám dá tak toho využite. 💚
moja naj farba
Ďakujem. Ja som v tomto hrozná, potrebujem uistenie od niekoho, že to nie je ujete. A manžel, ten odpovie len ja nevieeem 🙈😂
Tak veru pôjdem do tej farby.
@andrejka999 mohla by som poprosiť foto? Ale samozrjeme pochopím a rešpektujem, ak nie.
Ja mam smaragdove zavesy, taburetku,doplnky, navliecky na vankuse, mne sa to velmi paci v kombinacii so zlatou 🙂 smelo do toho!
Susedka ma spojenú obývačku s kuchynou a majú stolicky smaragdovo zelene. Dost dobre to vyzerá, az luxusne. Chod do toho 🙂
My máme smaragdovozelenu pec v obyvacke, závesy,podlozky pod taniere,vankúše na gauči... vyzerá to super.
Tvoj dom - tvoj hrad .. 👉
Vďaka. Je rozhodnuté!
aj ja som zistila, ze milujem smaragdovo zelenu. takze ta podporujem.
@peony13 bože to je nadherne
Super to vyzerá! Úplna krása
Aj ja milujem túto farbu,akurát hladam nejaké sviečky ,svietniky v tejto farbe a nič.😔😅
zienky a neposobi tato farba moc chladno a studene ? aky mate z nej po čase pocit, resp ako sa citite doma na jesen a v zime? lebo tiez sa mi velmi páči ale máme maly byt, tak aj preto sa trochu bojim ist do tejto farby.. Vďaka
Určite áno.Zase nie nejak moc toho ale veľmi pekne ukáže táto farba.Ja mám na gauči smaragdovo zelenú deku ,vo svietnikoch sviečky tejto farby ,aspoň niečo .Banujem,že som si gauč takejto farby nekúpila.🙂
@vodnar5161 ja zvažujem kúpiť takej farby jedálenské stoličky
Ano chod! Presne moja farba ale este som nestihla najst take vecicky 🤣