Ahojte, ma niekto doma slim uzky vianocny stromcek? Ale zato vysoky aspon 2,5m? A vedel by pridat fotku ako to realne vyzera a kde kupil? V obyvavke mame malo miesta a rozmyslam nad touto alternativou
@luciapp krasny🥰aku mate vysku? A cca cena?
Stal 109 €, a výška 2.10 + podstavec
Čím vyšší stromcek, tým spodná časť má väčší priemer. Kúpili sme novú sedačku, museli sme aj stromcek lebo nám moc zasahovala do priestoru. Ešte že predávajú také stromčeky 🙂
https://vasadomacnost.sk/index.php?route=produc...
My sme kupovali tu vlani, len my máme 180 cm vysoký. Ale je krásny, som spokojná veľmi.
@livinka1111 aj ja som nasla nieco podobne, ak nie uplne ten isty.. len bojim sa objednat lebo stromceky su vzdy krasne nafotene ake su huste a nakoniec pride metla😂
@dusankomoj preco? Opadava ten sneh?
@dusankomoj super kniznica 😍😍
Nám prišiel krásny, presne ako na fotke. Keď prídem domov, pošlem ti foto (dúfam, že nezabudnem). Keď tak sa mi pripomeň 🙂
Veru áno 😭 a teraz ešte máme,, novú " mačku,tak sa teším, že umelý sneh budem mať aj v podprsenke, nielen po celom dome.
@dusanko
@dusankomoj máte krásnu, útulnu obývačku 👍
@drobcek100 ďakujem.
@dusankomoj Macka a vianocny stromcek, zaruka na problém. Nas kocurik je presvedčený, ze sme mu pripravili novu hracku... Prve Vianoce co bol ho zhodil 10 minut po dokonceni. Druhe ho uz zlomil (bol uz tazsi), o rok sme kupili novy, zlomil aj ten. Tak uz si nechame len tu vrchnu cast, dame do tazsej nádoby s hlinou a uvidime. Ale nevidim to ruzovo...
@evansova my máme ešte aj dve psice 🐕🦺🐕🦺 a mačka sa začína prispôsobovať väčšine, takže dúfam, že do Vianoc bude ešte poslušnejšia a nejako ju presvedčim,aby ho( v záujme zachovania stávajuceho ubytovania vo vnútri a nie na terase 🤣) nechala na pokoji ✊✊✊
My sme kúpili min.rok v predajni Kondela. Za mňa dobra voľba, keď je malo miesta.