Slim vianočný stromček

3. okt 2024

Ahojte, ma niekto doma slim uzky vianocny stromcek? Ale zato vysoky aspon 2,5m? A vedel by pridat fotku ako to realne vyzera a kde kupil? V obyvavke mame malo miesta a rozmyslam nad touto alternativou

luciapp
3. okt 2024

My sme kúpili min.rok v predajni Kondela. Za mňa dobra voľba, keď je malo miesta.

autor
3. okt 2024

@luciapp krasny🥰aku mate vysku? A cca cena?

luciapp
3. okt 2024

Stal 109 €, a výška 2.10 + podstavec
Čím vyšší stromcek, tým spodná časť má väčší priemer. Kúpili sme novú sedačku, museli sme aj stromcek lebo nám moc zasahovala do priestoru. Ešte že predávajú také stromčeky 🙂

livinka1111
3. okt 2024

https://vasadomacnost.sk/index.php?route=produc...
My sme kupovali tu vlani, len my máme 180 cm vysoký. Ale je krásny, som spokojná veľmi.

autor
3. okt 2024

@livinka1111 aj ja som nasla nieco podobne, ak nie uplne ten isty.. len bojim sa objednat lebo stromceky su vzdy krasne nafotene ake su huste a nakoniec pride metla😂

dusankomoj
3. okt 2024

Aj ja mám slim, lebo niesom ochotná prestavovať polku domu kôli stromčeku. Ale máme taký zo snehom a už nikdy viac.A máme 3d zTesca.

autor
3. okt 2024

@dusankomoj preco? Opadava ten sneh?

lubkovaandrejka
3. okt 2024

@dusankomoj super kniznica 😍😍

livinka1111
3. okt 2024

Nám prišiel krásny, presne ako na fotke. Keď prídem domov, pošlem ti foto (dúfam, že nezabudnem). Keď tak sa mi pripomeň 🙂

dusankomoj
3. okt 2024

Veru áno 😭 a teraz ešte máme,, novú " mačku,tak sa teším, že umelý sneh budem mať aj v podprsenke, nielen po celom dome.

drobcek100
4. okt 2024

@dusanko
@dusankomoj máte krásnu, útulnu obývačku 👍

dusankomoj
4. okt 2024

@drobcek100 ďakujem.

evansova
4. okt 2024

@dusankomoj Macka a vianocny stromcek, zaruka na problém. Nas kocurik je presvedčený, ze sme mu pripravili novu hracku... Prve Vianoce co bol ho zhodil 10 minut po dokonceni. Druhe ho uz zlomil (bol uz tazsi), o rok sme kupili novy, zlomil aj ten. Tak uz si nechame len tu vrchnu cast, dame do tazsej nádoby s hlinou a uvidime. Ale nevidim to ruzovo...

dusankomoj
4. okt 2024

@evansova my máme ešte aj dve psice 🐕‍🦺🐕‍🦺 a mačka sa začína prispôsobovať väčšine, takže dúfam, že do Vianoc bude ešte poslušnejšia a nejako ju presvedčim,aby ho( v záujme zachovania stávajuceho ubytovania vo vnútri a nie na terase 🤣) nechala na pokoji ✊✊✊