Ahojte,máte skúsenosti s konkrétnym vysávačom čo nemá šnúru? Na čo si dať pozor? Viete odporucit konkrétnu značku a typ? Dik.
Dať si pozor na životnosť batérie. Kúpiť vysávač u ktorého bude možnosť kúpiť len bateriu (ak sa pokazi).. ja idem kupovať dyson, ale neviem ešte aký typ. Manžel chce w11. Mame doma klasický tejto značky už vyse 10 rokov, stále funguje, ale hľadám niečo komfortnejšie.
@annamalaga čítam že má 10 kg? Veď to poriadne neudrzim v ruke...
@lululilien uff, 650 eur je nad náš rozpočet...
Tak potom dyson, ale ten stojí 430€.
ja som tiez chcel kupit nejaky tyčový vysávač ale odradila ma ta bateria ktora je niekedy tak draha jak polka vysavaca. a kedze som nemal skusenost s takymto vysávaním tak za par euro som kupil Hunday vc 800 na elektrinu za 38 euro -smiesna cena oproti bateriovym a som max spokojny. vysavac ma 7m dlhu snuru takze z jednej zasuvky v strede bytu povysavam cely dom (100m2) a tu snuru ani neviem ze mam.takmer o nej ani neviem. super sa mesti pod nabytok nie ako niektore bateriove ,nema ziadne rotacie metlicky takze nehrozi ziadne zachlpenie pripadne polamanie pri cisteny. ja som max spokojny a klasicky vysavac uz nechcem ani vidiet. tak asi tolko moje odporucenie.
https://vysavace.heureka.sk/rowenta-rh-9490-wo-... Kopec príslušenstva k tomu.