Skúsenosti s robotickým vysávačom

laurusia
20. sep 2024

Ahojte, chcem sa opýtať na skúsenosti s robotickým vysávačom. Mala som totiž jeden značky ETA, ktorý zo začiatku spĺňal moje očakávania, ale tak približne pol roka. Potom začal dosť blbnúť a po prečítaní recenzií som zistila, že tieto problémy nie sú ojedinelé a sťažovali sa na ne viacerí. Preto budem rada za každú skúsenosť, ktorá mi pomôže pri výbere novej značky.

luciaruz
20. sep 2024

My mame od xiaomi a je fantastický. Zapnem ho aj cez appku kedykolvek na diaľku. Mame ho uz kopu rokov a ide jak hodinky.

dettilv
20. sep 2024

Tiež máme xiaomi a super

angela85
20. sep 2024

Máme xiaomi roadmi tretím rokom,som spokojná,ale už pár krát zablbol,ale vždy som to vyriešila a ďalej funguje ako ma

cavelocavelo
20. sep 2024

@laurusia my sme raz kúpili pred dvoma rokmi a doteraz ho máme bez problémov úplne sme spokojní pri tom ten istý si kúpila aj známa a sťažuje si asi sme chytili dobrý kus

betulinka1
21. sep 2024

@laurusia odporucam vsetkymi desiatimi. Neviem ako som mohla bez neho doteraz zit 🤣🤣🤣🤣

nelka93
21. sep 2024

Tiež mám xiaomi a som nadmieru spokojná

marco88
22. sep 2024

@laurusia Osem rokov mám iRobot Roomba 980 a 3-4x týždenne povysáva celý dom.
Funguje doteraz a iba 1x som menil baterku.
Keď skončí táto baterka, kúpim nový model Roomba.

laurusia
autor
24. sep 2024

Ďakujem Vám

timilv
24. sep 2024

@laurusia my máme dlhé roky len xiaomi a nedám ho za nič. Raz mal poruchu a musel ísť do servisu, tak nám ako náhradu zatiaľ ponúkli etu a to bol tak hlupáčik nemotorný oproti xiaomi (teraz samozrejme netvrdím že všetky eta sú také...)

laurusia
autor
26. sep 2024

@timilv ďakujem za radu. Nakoniec som sa rozhodla pre iRobot Roomba. Za ten krátky čas môžem zatiaľ usúdiť, že oproti predchádzajúcej ETE je omnoho lepší. Aj keď trošku hlučnejší, ale nie je to nič strašné. Pevne verím, že ma nesklame a takto pozitívne ho budem hodnotiť aj o rok. 😅