Ahojte, chcem sa opýtať na skúsenosti s robotickým vysávačom. Mala som totiž jeden značky ETA, ktorý zo začiatku spĺňal moje očakávania, ale tak približne pol roka. Potom začal dosť blbnúť a po prečítaní recenzií som zistila, že tieto problémy nie sú ojedinelé a sťažovali sa na ne viacerí. Preto budem rada za každú skúsenosť, ktorá mi pomôže pri výbere novej značky.
Tiež máme xiaomi a super
Máme xiaomi roadmi tretím rokom,som spokojná,ale už pár krát zablbol,ale vždy som to vyriešila a ďalej funguje ako ma
@laurusia my sme raz kúpili pred dvoma rokmi a doteraz ho máme bez problémov úplne sme spokojní pri tom ten istý si kúpila aj známa a sťažuje si asi sme chytili dobrý kus
@laurusia odporucam vsetkymi desiatimi. Neviem ako som mohla bez neho doteraz zit 🤣🤣🤣🤣
Tiež mám xiaomi a som nadmieru spokojná
Ďakujem Vám
@timilv ďakujem za radu. Nakoniec som sa rozhodla pre iRobot Roomba. Za ten krátky čas môžem zatiaľ usúdiť, že oproti predchádzajúcej ETE je omnoho lepší. Aj keď trošku hlučnejší, ale nie je to nič strašné. Pevne verím, že ma nesklame a takto pozitívne ho budem hodnotiť aj o rok. 😅
My mame od xiaomi a je fantastický. Zapnem ho aj cez appku kedykolvek na diaľku. Mame ho uz kopu rokov a ide jak hodinky.