Ahojte, viete mi odporučiť z vlastnej skúsenosti roboticky vysávač ktorý aj umýva ? Ďakujem
My mame novu roombu a nic z toho, co popisuje @saxana000 sa nam nedeje. Mame don aj pripravok, viac znecistene miestnosti sa daju nastavit v appke tak, aby ich umyval s viac vodou a intenzivnejsie. Netecie. Umyva systematicky, nie hore dole.
Jedine, s cim suhlasim je, ze umytie mopom je take krajsie, tam vies lepsie zmanazovat, aby neostali vobec ziadne stopy po umyvani.
@guudy asi uz to pochopili a nieco s tym urobili.ja ho mam 5.rok a vtedy v tej dobe vsetky dostupne vysavace ci lacnejsie alebo drahsie umyvali rovnako naprd. tak jasne ze vyvoj ide dopredu. aj cena roomby je niekde inde ako cena xiaomi.ja osobne som prilis lakoma na to aby som za vysavac ktory mi trosku pooblizuje dlazku dala pomaly 1000e.. na take denno denne pretretie od prachu pri cistotnej bytosti fajn ale pri mojich prasiatkach co.im stale nieco spadne kvapne vytecie je nepoizitelny.a aj tak si to v konecnom dosledku najlepsie spravis sama s.tym klasickym mopom o tom ma uz nic nepresvedci..
ETA navaggio
A vedeli by ste mi odporučiť teda obyč vysávač roboticky? Nejaky čo je finančne dostupný .
Tak potom nejaky xiomi, tie aj vysavaju aj umyvaju podlahu, pri lacnejsich musis vysypavat kos sama. My taky mame uz 4 roky a vysava kazdy den (mame psa)
@tinalia tiež máme psa tak zháňam niečo čo by som používala denne, keď budem v práci
mam xiaomi roidmi eve a ziadne smuhy ci nedostatky vyssie spominane sa nekonaju, ak planujes pouzivat pravidelne, bude to ok. Snad nikto od robotickeho mopu neocakava, ze dlazku vydrhne od zaschnutych flakov. Na pravidelnu udrzbu od prachu je za mna super 🙂 naviac ma aj stanicu s automatickym vyprazdnovnim a cenovo je dostupny.
No cenovo dostupný je dosť široký pojem,niekto sa chce zmestiť do 100 a niekto do 500. Vyčkávala som na zľavu roborock s8 pro ultra. Vysáva podľa toho ako si nastavím intenzitu. Umýva tiež podľa intenzity, ktorú nastavím. Keďže som si pri zariaďovaní postrážila farbu podlahy, aby som nebola jej otrokom, s vysávanim aj umývaním som spokojná. Sám sa vyprázdni do nádoby na špinavú vodu, vysype kôš do vrecka, preperie handru, ktorú podľa nastavenia aj vysuší. Dopĺňam čistú vodu a vylievam špinavú,na čo ma sám upozorní. Je však dobré sa starať o nádobky,inak začnú smrdieť. Semtam ich prečistím sódou a nechám aj pôsobiť a vysušiť do druheho dňa nádobky. Nepoužívam čistiace prostriedky, môže sa vraj pokaziť.
Ziadny neumyje poriadne.. je to blbost.zotrie prach na vlhko ale ozaj necakaj zazrak.flaky to len rozlizalo umyvaci prostriedok tam pridat tiez nemozes.skusala som streknut na handricku priamo a trooosku to pomohlo ale prestalo ma to casom bavit.pri odlozenom starte mi voda vykvapkala skor ako sa spustil.nwchavat ho taky mpkry v stanici tiez nic moc nechceme vyhoriet.pozri si radsej poriadne vysavanie a potom za nim uz rychlo zotres klasickym mopom s nasadou..je to rychlejsie aj lepsi vysledok.tiez som strasne chcela vysavac s umyvanim a nadobka na vodu stoji uz dva roky v skrini.mam xiaomi vacuum mop pro.