Skúsenosti s najlacnejsiedreviny.sk

erka33
5. máj 2021

Ahojte dievčatá máte niektorá skúsenosti s internetovým obchodom najlacnejšie - dreviny ?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
erka33
autor
5. máj 2021

@viestta a ja som si od nich objednala 😭😭😭 aj keď len za 30€ ale ma až potom napadlo zistiť čo to je zač 😡😡😡

suge
5. máj 2021

@erka33 Zato ja s nimi mám iba dobré skúsenosti. Kríčky prišli pekné, mohutné, dobre zakorenené, všetky sa mi ujali aj prezimovali. Ocino od nich kupoval tiež a opäť spokojnosť, aj s rastlinami, aj so servisom objednávky.

sashka22
5. máj 2021

@erka33 aké potrebuješ? Ja sa venujem drevinam ale eshop kvôli reklame písať nebudem. Kľudne poradím aj keď nenakúpiš u nás 🙂

yeanni
5. máj 2021

@erka33 objednávali sme malé vistérie pred dvomi rokmi a tento rok už budú kvitnúť, takže všetko v poriadku. 🙂

basska_b
5. máj 2021

@erka33 Nie nie nie a ešte raz nie. My sme kupili borovice, ešte blbci sme tam išli vlastným autom pri Topoľčany, že urobíme si vylet. Dali sme za to 120 eur a prežila iba jedna borovica. Ostatné totiž po vytiahnutí z kvetinača nemali riadny koreňový bal, ale len taký pahýl. Na stránke zavádzali, k borovici za 10 eur dali foto 50eurovej. Odvtedy keď sa niečo volá najlacnejšie, tam nenakupujem už.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
erka33
autor
5. máj 2021

@sashka22 niečo na skrášlenie pozemku pri chate

magdalenavin
3. aug 2021

dvakrát som objednávala - som spokojná. Čo som nechcela prevziať, bez problémov vzali späť a účtovali reálne. Rastliny mi prišli tentokrát ešte krajšie a väščie, ako propagovali

misiak29
15. jan 2023

@sashka22
Ahoj 🙂 ja by som chcela poradiť ohľadom jedlicky vznešenej a normandskej, teda aj kúpiť a kľudne aj u teba, civás 😹