Skúsenosti s lacnou podlahou

24. jún 2023

Aké máte skúsenosti s tými 7-8€/m2 parketovymi podlahami? Zvažujem či podlahu za 15€ vodeodolnú, alebo stačí aj tá najlacnejšia. Ďakujem.
Byt chcem prenajať, o pár rokov predať, otázka je, či mi zničia lacnejšiu aj drahšiu rovnako. 🤔

syslik81
24. jún 2023

ja mam lacnu -kedze som potrebovala rychlo do celeho domu ... a je vidiet rozdiel.. rychlo sa doskriabala okraje sa znicili umyvanim .. a tiez ber ohlad a susedov .. neskutocne je pocut ked sa mala na poschodi napr hra a ja som v kuchyni pod nou .. takze nielen lepsia podlaha ale aqj izolacia ... ale zalezi aj kolko je par rokov- mozno by vydrzala kym predas ..

daridari11
24. jún 2023

Cena nemusí korešpondovať s kvalitou či nekvalitou podlahy. Môže byť v akcii vysokokvalitná a naopak sú obchody, kde aj tá najnekvalitnejšia stojí veľa.
Skôr sa treba zamerať na hrúbku ak si dobre pamätám, keď sme kupovali my.
Máme ju vyše 20 rokov, zničená je iba na tých miestach, kde z výšky niečo spadlo. Inak doškriabaná nie je a to máme tri mačky.

babovka2321
24. jún 2023

Cena sa casto viac odvija od trendovosti daneho dekoru, nez kvality.

lenkakravcova
24. jún 2023

My sme teraz kúpili asi o 3€ drahšiu na m2 ako naposledy a príde nám horšej kvality 😒

zuzubb007
24. jún 2023

Doskriabe sa hned, vyleje sa voda vyduje atd. , my mame tie strednej kvality z tych drahsich a teda, aj na tom vidno znamky keby mame najlacnejsiu to mozme rovno po 3 rokoch menit

autor
24. jún 2023

@daridari11 a akú ste kúpili?

muchotrafka298
24. jún 2023

Kedze chces ten byt na prenajom, tak ja by som som osobne nesla do niecoho draheho. Lebo niektori najomnici sa spravaju ako prasiatka, ze tym ludom na tom absolutne nezalezi. Taky stred by som zvolila a pocitala s moznostou vymeny po najomnikoch.

lvulik
24. jún 2023

My teda máme 17e/m2 a cenovo mi príde z tých lacnejších, velmi sa mi vsak páčila, tak som to riskla. Kvalitou mi však príde ok.
Co sa týka podlahy na prenájom zamerala by som sa skôr na kvalitnejšiu v zmysle výdrže, nájomcovia ju pravdepodobne šetriť nebudú a tebe sa asi nebude chcieť ju každú chvíľu menit, aj práca cosi stojí. Vybrala by som kompozit.

daniela2202
24. jún 2023

Záleží na tom, aké stádo tam vpustíš 😂

jamimo
24. jún 2023

my sme kupovali pred 15 rokmi za 22 eur/m, no nevidím rozdiel v porovnaní u kamarátky s podlahou za 8 eur. Keď ti raz blbo spadne žehlička, ťažší pohár alebo šálka, myslím, že je úplne jedno koľko stála. Ryha sa vytvorí. Škrabance nemáme, ale tie nemá ani kamoška...

nikiki29
24. jún 2023

My máme lacnejšiu, v byte už bola. Po 5 rokoch je zničená od umývania a v zime na jednom mieste vŕzgajú spoje 🤦🏻‍♀️ škrabance sú, ale to budú ma každej. Skôr tie spoje nám vadia.

daridari11
25. jún 2023

Kupovali sme na Kopčianskej, poviem Ti už iba odtieň a to čerešňa......je to aj vyše 20 rokov, takže fakt neviem ale celkom určite nebola drahá, keďže sme vtedy stavali podkrovný byt a výdavkov s tým bolo neúrekom.