DOORNET - máte skúsenosť s vstavanými skriňami? Dostala som odporúčanie tu na MK od jednej pani, cena úžasná, prišli zamerať a odvtedy hlucho, neposlali ani na 3 vyzvania finálny návrh. Nerada by som im neskôr poslala zálohu a skrine nikdy nevidela. 🙄
Ďakujem
@blen volala som aj pisala, bud ignor alebo vyhovorka a natahuju.. ale mozno len nestihaju, preto ma zaujimaju skusenosti..
Asi záleží na okrese.My máme vstavanú skriňu od doornet.Ten techník,čo bol merať u nás (asi Slavkovský...?)vravel,že su 4 pre cele Slovensko.On bol pre stred.Slov.Tiež som váhala,ale večer som si naklikala v mobile skriňu a o deň prišiel pomerať.Mam ju doma už asi mesiac. Som max spokojna 🙂
Cena sa mi zdala vysoká,ale čo som pozerala,tak niektorí boli aj o dosť drahší.
@moncica333 bola som trpezliva a nakoniec sme sa dockali a som velmi spokojna, cena skvela, aj vyhotovenie a kvalita su super. Mame cisto biele so striebornym kovanim. Odporucam, asi mali toho vela v tej danej chvili.
Tak to sme dve 🙂😉👍
@radkaradix skús zavolať. Ja mám od nich skriňu a som spokojná 👍 ale na začiatku stratili moju objednávku, až keď som volala tak to hľadali.