Skúsenosti s difúzerom

17. nov 2022

Ahojte. Aké máte skúsenosti s difúzerom? Nejde mi len o prevoňanie domu, ale uvažujem, či by nepomohol aj pri nádche mojich detí. Keby doň dám mätový olej alebo morskú soľ alebo vincentku... Ak je vhodný aj na takéto používanie, ktorý je podľa vás najlepší? Vopred ďakujem

pribinak
17. nov 2022

Zázrak nečakaj, to je fakt len taka dekorácia bytu

viestta
17. nov 2022

Keď chcem nejakým takym olejom prevonat izbu, do malého plechu na pečenie dám par kvapiek oleja, zalelejem vriacou vodou a položím na radiátor. Vydrží to tak 12 hodín.

kaktusik
17. nov 2022

Difuzer, ak je kvalitny je pre mna velkym pomocnikom pri nadche a kasli. Ja mam od doterra a nemozem byt spokojnejsia. Deti lepsie spia, uvolni sa im nos a nekaslu, ked spia.

mamamasama
17. nov 2022

Radsej investuj do kvalitneho zvlhvovaca, kde si mozes pridavat aj olejceky.

abbey1
17. nov 2022

S kvalitnými olejmi je difuzer topka. Nie len prevonia, ale prečistí dutiny, uvoľní dýchanie. Len treba ozaj kvalitné oleje.

zapalkazapalkova
17. nov 2022

My máme difuzer a pomaha to. Na noc ho zapnem s eukalyptovym olejom a deti vedia dychat a nedusi ich

melindaaaa
17. nov 2022

Pre mna najlepsi difuzer je znacky Esteban kolekcia ART. Mam ho v zlatej farbe. Okrem ineho maju aj krasny nadcasovy dizajn. Pozite si aj ine kolekcie. A tato znacka ma aj olejceky na prevonanie priestoru- mne vzdy voni cely dom. A ked potrebujem davam do neho olejceky na zdravotne tazkosti✌️

autor
17. nov 2022

@zapalkazapalkova a ty máš akú značku difúzera?

konulka20
17. nov 2022

my sme teraz kupili z lidl shopu, myslim, ze splna osoh rovnako ako doterra ci ine znackove difuzery.Skor ide o kvalitu oleja co sa donho dava. Ja som to chcela tiez hlavne pre “pomoc” pri nadche dietata, nie pre rozmar.Izbu vsak pri pustani zatvaram, aby bolo citit paru, inak to necitim .

zapalkazapalkova
17. nov 2022

mame doma Bewit difuzer, ale mali sme pouicany aj lidl (ten bol hlucnejsi). Dolezite je podla mna ake kvalitne oleje tam davas, lebo tie dychas. My mame Hanus, pocula som o Florihana a Dotera (tie si mozno kupim ked nebudem na RD :D )

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
refly
17. nov 2022

Tieto veci su fajn, ja sama pouzivam zvlhcovac, AVSAK nic okrem vody - idealne destilovanej by sa do tychto pristrojov davat nemal. A uz vobec nie olej, aj ked su zvlhcovace na to marketovane. Povodne som mala zvlhcovac s priehradkou na olej a po pomerne kratkom case sa okolie tej priehradky rozlamalo/rozdrolilo. Neskor som sa docitala ze olej nejako chemicky reaguje s plastmi. Na olej je skor dobra aromalampa a podla mna to take zahriate voni omnoho silnejsie a krajsie ako z difuzera/zvlhcovaca.

bytik88
3. okt 2023

Mám doma ETU (zvlhčovač s aromaterapiou) po 2-3 hodinách je v okolí difuzera vlhko, že musím utrieť handrou (je postavený na parapete). Robia to aj iné zariadenia?