Zdravím vás. Chystáme sa na prestavbu domu, kedy deti budú mať už "svoju" kúpeľňu na prízemí a ja si chcem trochu splniť sen sa svoju kúpeľňou. Zamilovala som sa do tohto umývadla https://www.krasnakupelna.sk/umyvadlo-na-desku-... a chcem sa opýtať, či niektorá nemáte skúsenosť s čiernou keramikou a jej údržbou. Máme celkom tvrdú vodu, tak mám obavy. Vopred vďaka za skúsenosti.
na byte sme mali este tmavomodre a nikdy viac zle sa to udrziava
Nikdy, nikdy viac. Som ho každý deň drhla a aj tak bolo biele, stačila jedna kvapka vody a bolo to hneď vidno. Nakoniec sme to vzdali, odkamenovali raz za týždeň a bolo škaredé, bolo to vidno, ten biely povlak sa tam úplne zazral
@ammelia nikdy! My mame tmavy drez v kuchyni a vyzera hnusne. Ten bodny kamen je proste na tmavom podklade velmi vidiet a popravde neda sa to ani poriadne vydrhnut, aby vyzeral ako novy a cisty.
Za mňa isto nie ... byť otrokom umývadla, ďakujem neprosím.
Dámy, ďakujem za spätnú väzbu, aj keď ste ma nepotešili. Veľmi som si priala čiernu, ale tak budem muse zľaviť z nárokov. Majú zo série Pearl ešte rovnaké umývadlo v bielej, ale to už nie je ono. No idem pátrať ďalej 🙂
Ak mate tvrdu vodu, tak vkuse bude od vodneho kamena. Tak ako mas teraz vidis bodky od vody na baterii po kazdom umyti, to iste bude s umyvadlom.
Moj brat ma a poviem pravdu ze by som to nechcela ani za nic..neskor budes lutovat...presne kvoli vode...vyzera to akokeby to bolo spinave a nepekne...ale nebudem presviedcat...