Ahojte, prosím nejaké skúsenosti, či ste spokojní alebo nie, tí ktorí bývate v dvoj či troj domoch. ďakujem 🙂
zalezi na tom, ci je spolocny zaklad alebo su to dva zaklady. Ak je len jedna "doska" tak sa to fest ozyva... a tiez od izolacie, kurat ze s tou nieco spravis so zakladmi nie
My sme bývali v dvojdome dva roky a už nikdy viac. Teraz máme samostatný dom a je to na nezaplatenie. Vieš o každom susedovom kroku, všetko bolo veľmi pocut, teda aspoň u nás.
byvame v poschodovom dvojdome…. este pokial su susedia na prizemi tak ok, da sa to…. ked su uz na 1. poschodi je to pocut, mozno rodicov ani tak nie, ale hlavne deti ako stale dupotaju a behaju… ked deti behaju na poschodi, tak ich pocujem vsade v celom dome, na prizemi si mozu robit co chcu a nepocujeme to 😀 dvojdom ame kupili len kvoli tomu, ze to bolo financne vyhodnejsie, keby som mala tak urobit dnes, tak urcite by som do toho nesla…. fakt niekedy mam pocit, ze je to horsie ako v bytovke 😀 viem, kedy vstavaju a kedy chodia spat 😂
Trojdom,mam krajny a nepocujeme absolutne nic,asi sme mali stastie na stavbu…keby nestretneme susedov von alebo cielene nekavickujeme,nevieme o nich…
Vyrastala som v dvojdome. Všetko v poriadku, len teda je podľa mňa dobré mať bud poriadne hrubé steny so susedmi alebo investovať do odhlučnenia.
Byvame v dvojdome a obcas je pocut zvuky. Mne osobne to nevadi absolutne pokial si ludia napr. nepustaju hlasnu hudbu neskoro vecer alebo tak. Ale su ludia ktorych rusi akykolvek zvuk od susedov, takze zalezi kto je aky typ.
Byvame v radovke a mali sme fakt šťastie na susedov. Ale už by som sa bála asi druhýkrát ísť takto spoločne. Resp. Išla by som s niekym koho veľmi dobre poznám do dvojdomu bývať 😀 Mam pocit ze v tom dome to susedov počuť ešte viac ako v bytovke.