Ahojte, je to zrejme veľká úspora priestoru, ale nebude oblečenie veľmi pokrčené ? Ďakujem za dobré rady..
Ja ich pouzivam na dlhodobe uskladnenie oblecenia, ktoré potom tak ci tak preperiem, takze je jedno ci bude alebo nebude pokrčené.. ale zase nebyva nejak extra pokrcene, pokial to tam fakt ze dobre poukladam..
@river_song ďakujem..
@simonah73 ja už kupujem len v Orione, žiadne lacné Pepco, Kik... a vždy držia.
@tamtamka26 tak ja som to v podstate vzdala a aj tak vsetko co uz baby nenosia ide z domu, posuvam to obvykle tete a ona to u nich v dedine rozda. lebo to co nosi starsia 17r mladsia 11,5r nechce, lebo nosi ine veci, tak je zbytocne nieco odkladat. a tak som sa zbavila aj vsetkych veci po mensej.
@simonah73 no ja hlavne sezónne veci v tom mám.. na kabáty a vetrovky je to super.
@tamtamka26 to mam ja normalne v skrini zavesenu bundu a ostatne visia na tycke co mame v satniku na strope. momentalne uz tam je asi len jeden sacik, kde su rukavice, ciapky, saly a tak.
@micusa2222 Za mna super pomocka. Objednavala som ich davno este z netu, takze netusim uz odkial, ale iba jedno prepustalo, ostatne drzali a usetrili mi fakt vela miesta. Planujem kupit dalsie, lebo mam teraz vela detskych veci.
naic. bud mi nezostane vakum,a le co je hlavne, ked odsajem vzduch, ej to tak hrbolate, ez nesedia pekne na sebe, cize je medzi nimi aj volny nevyuzity priestor.
skor by som preferovala nejaky box, do ktoreho natesno pekne naskladam veci.
snad mozno an nejaky paplon by som to vakuove vrece vyuzila.
@majamat oblečenie si musíš rovnomerne v tom rozložiť a keď odsávaš, rukou si to vieš postláčať. vždy mám pekné rovné "placky".
@tamtamka26 ked je vrece velke, tak sa to mco tou rukou neda a oblecenie, kazdy kus vychadza inej velkosti,c ize tazko to rozlozit rovnomerne. no hrbolate je to minimalne trochu aj tak.
@tamtamka26 dobrý deň😉uvažujem o kúpe vákuové vrecia, potrebujem ušetriť priestor hlavne na paplóny a hľadám na nete také čo nepustia a držia tvar taký aký majú čiže odsatý asi skúsim ten Orion ako píšete 😊 ďakujem
ja mam skor problem s tym, ze este som tusim nenatrafila na take, ktore by aj zostalo zavakuovane, vacsinou sa tam ten vzduch znovu dostane ...