Objavila som pleseň na stene. Viem, že Savo proti plesni by určite zabralo, ale je príliš dráždivé. Neskúšal niekto Sanytol?Pomohol? Je šetrnejší a príjemne vonia. Ďakujem
Ahoj my sme na pleseň použili prípravok plesní stop je bez zápachu.
Ďakujem pekne za rady. Nakoniec som sa dočítala, že pomáha peroxid vodíka. Dnes som ho použila a na pohľad plesne niet, uvidíme, aký bude dlhodobý výsledok, Pre zaujímavosť, napíšem, aký je efekt.
@miriam439 Zdravím Vás 🙂 Tam, kde som mala najväčší problém na najväčšej ploche, tam peroxid skutočne pomohol a odvtedy (použila som iba jednorázovo, neriedený na handričku) plesne niet. Ale je pravda, že v tej miestnosti som začala aj častejšie vetrať. Ale ked som peroxid použila v rohu, kde permanentne zateká v zime z okna, tam napriek peroxidu sa pleseň stále obnovuje.
na miestach, kde sa opakovane vracia plesen treba zoskrabat omietku a pouzit novu protiplesnovu, mne to pomohlo a to som bojovala s plesnou 2 roky, kazdu zimu
@maybe888 Ja odstraňujem aj Savom ale dá sa aj octovou vodou najlepšie v čase ubúdajúceho mesiaca (v čase od splnu po nov) t.j.napr. aj túto sobotu (to je upratovanie v súlade s prírodou).