Skrinka nad vaňu

huginko
26. okt 2024

Ahojte, idem si po radu, resp. Vašu skúsenosť. Mam malú bytovú kúpeľňu, kde mam nad vaňou sklenené poličky na kozmetiku. Chcela by som ale poličky nahradiť skrinkou na zatváranie, vnútri poličky. Nech kozmetiku skyryjem. Máte skúsenosti? Neposkodi sa skrinka, ked je nad vaňou, materiál by mal byť drevotrieska... Ďakujem 🙏🙂

katkaseiner
27. okt 2024

drevotrieska ti podla mna navlhne a zničí sa velmi rychlo. Material neporadim. My mame v kupelni okolo umyvadla akoby drevo - ono je to špevi kupovane v kupelnovom studiu cize to iste je niecim napustené...

katka533
27. okt 2024

@huginko mam drevenu z ikei , ale taku vacsiu, mam tam vselico

huginko
autor
27. okt 2024

@katka533 nad vaňou?

huginko
autor
27. okt 2024

@katkaseiner presne toho sa bojím, i keď je to tiež skrinka z kúpeľňového studia

mk1111111111
27. okt 2024

Ved to zober logicky. Skrinku mas aj vedla vane pod umyvadlom. Rozpadla sa? Tak mozes dat aj nad vanu. V malej kupelni je para vsade. Kup kvalitnejsiu, nie ti najlacnejsiu

huginko
autor
27. okt 2024

@mk1111111111 no práve aj to som riešila, pod umývadlo, načo ma upozorňovali v kupelnkvom štúdiu, že sa mi rozpadne, nakoľko je v tesnej blízkosti vane.. Preto sa pýtam...

mk1111111111
27. okt 2024

V panelakovych kupelkach su bezne skrinky. Okupes sa, kupelku vyvetras.
Skor by som si dala pozor na dobre upevnenie, nie na ich male skrutecky, ale poriadne zavesit

katka533
27. okt 2024

@huginko uplne nie, vedla vane, bude sa ako nu striekat voda?

katka533
27. okt 2024

@huginko rozpadne sa drevotrieska. Kup drevenu

katka533
27. okt 2024

@huginko drevo

3princezne
27. okt 2024

Ja mam vela dreveneho nabytku v kupelni, aj rovno drevenu stenu, co sa dotyka vane. Pokazila sa len tam, kde mi to deti prilis zafrkali, ze napriklad nechali pri nej hodeny mokry uterak. Inak nema ziadne poskodenia z vlhkosti. Myslim, ze je to skor drevotrieska ako drevo 🙂 mam v kupelni aj okno

huginko
autor
27. okt 2024

@katka533 no musím kúpiť takú, aby pasovala do kúpeľne. Keďže je bielo červená, nemoze tam ísť drevo...

huginko
autor
27. okt 2024

@3princezne ja zial okno nemám

lindus_esterka
27. okt 2024

Konkrétne bohuzial ndporadim ale kedysi ked som byvala v podnajme tak bola nad vanou skrinka co tam bola uz nejaky ten patek a ked som po 2rokoch odchadzala, vyzerala stale rovnako. Vsak aj vedla umyvadla je bežne skrinka. Len urcite kup vyslovene kupelnovu, tie maju upravu proti vlhkosti.

3princezne
27. okt 2024

@huginko ja som mala skrinku z ikei obyvackovu volakedy nad zachodom v kupelni, kde nebolo okno, ani funkcny ventilator a nic jej za roky nebolo. Jedine ked na nu polozili mokru hubku, tam sa odula, inak ziadna ujma. Ja osobne by som to riskla, ak skrinka nie je draha.

huginko
autor
28. okt 2024

@pikachu999 ja už vybratú mám

huginko
autor
28. okt 2024

@pikachu999 dakujem