Ahojte, žienky,
poraďte, prosím osvedčené triky na očistenie skla na dvierkach na rúre.
Skúšala som aj ocot práškom do pečiva, ale nezafungovalo to.
Za každú dobrú radu vám vopred ďakujem.
Prajem vám krásnu nedeľu.
cif, najprv s nim vsetku mastnotu a prskance dam dole(vnutorna strana), potom clinom docistim
@truskawka ten mi znicil nvutro rury letel do kosa
@bylinka25 jam ruru 9rokov a len pretriem octom to sklo zvnutra po dopeceni este nikdy s ho nedrhla...
my sme čistili presne podľa návodu z netu... išlo to super.
Well done... odmastnovac za studena.
@bylinka25 ja používam tento z DM a som spokojná.
@lady_hurts ďakujem, vyskúšam
@slavomira236 tým si chcela povedať čo, že som spindur? Normálne sa žien pytam, aké majú s tým skúsenosti.
Ak niektorá chce napríklad radu s čím umývať okná, podľa teba to znamená, že ich nikdy nedrhli?
Ak nemáš rozumný komentár, tak sa ani nezapajaj.
Ale ďakujem aj za tvoj názor.
@bylinka25 to som urcite mechcela povedat tak sa nerozculuj pisem len ze ja som este nikdy sklo necistila zazracne je ciste stale aze spominany wel done mi znicil vnutro...a mam doma taku penu z dm a pouzivam len na vnutro lebo sklo je vzdy ciste
Dievčence, ďakujem vám všetkým za rady, nakoniec sme s mužom vysrobovali spoj, vybrali to vnútorné sklo, prešla som ho Cifom, potom okenou, založili sme ho naspäť.
Nuž, učíme sa celý život.
@oli18 Vidíš, akí sme nedokonalí, niektoré rúry majú také páčky na uvoľnenie toho skla, ktoré je vo vnútri, my máme takú lištu, ktorá drží to vnútorné sklo, to druhé, také vzorkové sa dá potom krásne umyť, ale vidíš, keď nepozriem, neviem, čistila som ju pravidelne, ale medzi tie sklá, hlavne na vzdialenejších miestach sa to nedalo.
@bylinka25 eurona ma cistic na rúry, ktory je fakt super, nastirekas, nechas odstat a ide vsetko pekne dole, ale aj ta soda by mala fungovať, len to musis vsetko nechat postat.