Skadiaľ ste kupovali kuchyňu?

derdia
21. júl 2022

Ahojte, veľmi pekne prosim o recenzie, odkiaľ mate kuchyne a ako ste spokojne. Chceli sme od stolára ale cenová ponuka 10000 je trosku moc🥴🥴🥴
Ďakujem pekne.

surama
21. júl 2022

@derdia 10000??? 😲😲😲 Zalezi od toho aku velku kuchynu chces, ake materialy, klucky atd... Moj otec je stolar, ale za taku sumu este asi nikdy nikomu kuchynu nerobil 😃

xena0
21. júl 2022

Záleží od veľkosti kuchyne 10 000€ není až taká šokujúca cena dnes

vikusjk
21. júl 2022

@derdia skús iného stolára. V decembri som dávala robiť mamke kuchyňu do L 3x2,2m + 1,8m ostrovček, veľa šuflíkov, hore výklopy + nad nimi klasické pántové dvierka, všetko s dotlmením a kvalitným kovaním, zapustený led pásik pod hornými skrinkami, výklopná zástrčka na pracovnej doske atď, cena 5000 €. Ceny išli od decembra zase trochu hore, ale nie na dvojnásobok.

katulienocka999
21. júl 2022

@derdia od stolara 😁 davala som nacenit aj v decodome napr ale vysla by nas o 3 viac, vacsinou su praveze stolari ti lacnejší ak neratam napr kuchyňu z merkury market 🤔

derdia
autor
21. júl 2022

@surama no praveze dvierka, ziadne vysuvne systemy, kuchyna do u, biely lesk, 6 suflikov ostatne dvierka a lava strana po vrch. Skrinky v lavo nadomnou otvaracie...

mamelka
21. júl 2022

Veľa ľudí si dáva nacenit u Poliakov a u nich si dá spraviť. Ale nepíšeš-aká veľká kuchyňa, aká presne, je rozdiel ci veľkú alebo malu kuchyňu,skrinky alebo šuflík, okovanie na šuflíky išlo hore, či chceš frézované dvierka alebo hladké, foliovane alebo lakované.

mapypotkancek
21. júl 2022

@derdia IKEA, všetko s dopravou, skladaním, spotrebičmi a instalaciou spotrebičov nás vyšlo na cca 5,5k, nepamätám si už presne sumu, teraz by to bolo trošku viac asi. Ale ak chces, chod do toho ich online plánovaca, zadaj rozmery kuchyne a vyskladaj si, čo chces, aby si mala cca predstavu o sume. Kombinácii tam je kikilion. My s mužom sme max. spokojní, odporúčame

daniela2202
21. júl 2022

@derdia na favi máš aj za 300e a za ostatné pôjdeš na dovolenku 😂😂😂

danica2711
21. júl 2022

@derdia IKEA, veľmi dobrý pomer ceny a výkonu, plánovač je skvelá pomôcka

diamond007
21. júl 2022

@derdia teraz išlo drevo nehorázne hore

derdia
autor
21. júl 2022

@diamond007 ano chapem...

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evica17
21. júl 2022

Môjnábytok.sk a tam sme si vyskladali

evica17
21. júl 2022

@daniela2202 teraz neviem či to myslí vážne, ale napr ja nechap ľudí ktorý sú ochotný za kuchyne a celkovo nábytok také peniaze. Nikdy sme nemali dráhy nábytok,či už u rodičov čo my doma a stále drží a je v pohode. A to muž má rodinu čo robí na mieru veci a povedal že by na to tiež nedal,

tara42
21. júl 2022

Nam robil jeden stolar (zo zapadu). On ti vie spravit aj za 1500e aj za 30 000e. Podla toho ake materialy si vyberies. Aj pomoze. Da navrhni co je lepsie, lacnejsia varianta ale kvalita podobna, atd. Len neviem ci chodi tak dalej.

slovenka753
23. júl 2022

@evica17 lebo drahší nábytok vyzerá proste lepšie a je kvalitnejší. Mame všetok nábytok na mieru s výnimkou kuchyne ktorá už bola v byte (ikea) a keďže bola nová nemenila som ju. Stačí otvoriť dvierka a cítiš rozdiel.

river_song
23. júl 2022

@slovenka753 presne toto.. my ked sme riesili kuchyňu sme obehali všetko možné,.. tie ikeacke sa mne osobne zdaju ako papierové, tvrdé vysuvy, .. na oko pekné, ale ja by som takú nechcela.. ostatný nabytok z ikea napr. ok, mame odtial vela.. ale tie kuchyne ich mne proste nejak nerezu.. presne je tam na omak citit ten rozdiel

simca06022011
23. júl 2022

Leskle kuchyne su drahé vzdy, ja mam od sykoru cashmir kuchynu... Mama aj so spotrebičmi do domu kuchynu suflikovu (skrine by som uz nechcela teda. Aj ked par ich mam) 13t. Cize treba oslovit viacerých stolarov, skusit aj iny materiál nacenit.