Dobrý večer prosím vás vedel by mi niekto dať inšpiráciu na kuchyňu sivo hnedú vôbec sa neviem rozhodnúť .Budem mať kuchyňu v tvár L budem rada aj za foto ak by ste mi vedeli ukázať aby som sa mohla inšpirovať . Ďakujem veľmi pekne .
@kristina2199 ved tie farby spolu vobec nejdu, vy to nevidite?
@babulkomale suhlasim. Volila by som inu kombinaciu so sivou, alebo hnedou. Nie spolu.
@kristina2199 prva linka v prvom komente je pekna, akurat tej hnedej by som dala iny odtien.
@babulkomale pani mne sa to páči . A tak to aj chcem . Chcela som len inšpiráciu nie názor či to spolu ladí alebo nie
Inšpirácie hľadaj na nete, napr. Pinterest, nie na Modrom koníku.
@kristina2199 Podľa mňa tiež super kombinácia 😃🥰 veď predsa drevo - hnedú, môžeš s čímkoľvek skombinovať, a sivá je zase taká neutrálna, nevtieravá, v svetlejších odtieňoch príjemná farba, dá sa kombinovať s bielou, krémovou, nič ňou nepokazíš 🙂
@muchacici to su len take reci ludi, co su asi farboslepi, inak si to neviem vysvetlit 🤷
@babulkomale nepovedala by som :D ja mam doma sivohnedu kuchynu, a teda uz vela ludi mi ju chvalilo ... navyse, nemusi sa lestit, drobne kvapky alebo odtlacky na nej vobec nie su viditelne
pozeram videa luxusnych domov na youtube a urcite som tamvidela take kombinacie.
mam celkom rada tento kanal, videa su kratke. ňskis popozerat https://www.youtube.com/@LuxuryHousesAmericanHomes
@kristina2199 my sme boli minulý týždeň kuchyňu plánovať a tiež sme zvolili sivo-hnedú kombi matnú, fotky sme nemohli robiť... tá naša sivá sa volá že
Sandgray pieskovosivá a hnedá je dub nejaký 🤗 chceli sme svetlú kuchyňu, ale nie bielu
@babulkomale Možno sa to dá vysvetliť tým, že to práve ty si to farboslepé lietadlo, nie my všetci, väčšina ostatných 😉
@kristina2199 mne sa táto kombinácia vôbec nepáči 😔
@kristina2199 tu na mk som v skupinke pekne byvanie, raz videla tuto, ktora sa mi strasne paci ,pridavam, dufam mozem . Skus aj tam pokukat
@babulkomale tie farby spolu max idu, je to vkusne a moderne. Mozno ste troska starsia generacia, ale preto vyhlasit ako spolu nieco nejde je nevhodne😀
@amelia89 my mame takuto svetlu drevenu podlahu a kombinaciu drevo a “beton” velmi podobnu, cierne spotrebice aj drez a cierne uchytky, akurat aj zastenu maˇe drevenu, listy pod linkou cierne. Velmi dobre to vyzera, a je to bezudrbove, rozumej nevidiet na nej nic, dvierka pretieram dva krat do roka mozno😂
@guliver19 ano, som stara a farboslepa, lebo sa mi nepaci kazda blbost co sa nejaky dizajner preklikol v pocitaci pri volbe farby a niekto z toho urobil trend.
👏👏👏 Ked niekde chyba vkus, treba tlacit trendy.
@babulkomale ja toto tiež nepochopím, veď to k sebe vôbec nejde. A aký trend sa z toho stal. 🤦 A ešte keď sú tam odlišné vzory dreva, ako dala Erika vyššie, tak to je už iný epic fail. 😅
S drevodekorom sa dá kombinovať akákoľvek farba. A všetko je vec vkusu.
Áno, pojem "trend" znamená "niečo iné ako doteraz".
Sivá je neutrálna farba (aj keď môže mať chladnejší, alebo teplejší odtieň), ja som si ju do kuchyne vybrala tiež (pred pol rokom), kombinovaná s dubom, a dubová podlaha. A podľa
mňa to vyzerá harmonicky.
To, či sa to niekomu páči alebo nepáči, je objektívne. Možno to, čo má doma niekto iný, a páči sa mu, sa nemusí páčiť inému (alebo aj nikomu).
K drevu ide akakolvek farba ;) okrem toho je milion druhov drevenych dekorov, niektore maju studeny niektore teply podton, clovek, co povie, ze drevo a siva sa k sebe nehodi, nevie o farbach absolutne nic.
@ankare no kym som sa pozerala len na linku tak nie🙂 naozaj som si podlahu nevsimala kedze som v tom case hladala inšpi na linku, podlaha ma nezaujimala . Ano teraz ked sa pozeram ako na celok tak urcite by som dala podlahu inu, ale to som na tej foto vobec neriesila, zaujala ma len a len linka a aj autorka sa pytala za linku 🙂
@20erika07 áno, pokiaľ je drevodekor, tak sa treba držať iba jedného a nemiešať viaceré. My sme dlho hľadali podlahu k dvierkami linky, ale podarilo sa.
Šedá, biela, čierna, béžová sú neutrálne a ľahko kombinovateľné farby. Nič sa nepáči úplne každému.
A stojím si za tým, že šedá a drevo idú krásne dokopy. Nemusí sa každému páčiť, ale ladia.
Je strašne veľa možností, kombinácií, farieb, štýlov, veľkostí , materiálov, spracovaní, spôsobov otvárania, .....a aj veľa spôsobov ako to celé pokaziť😉
Siva s hnedou je ok, treba len najst spavne odtiene
Veľmi pekná kombinácia, mne osobne sa páčia tieto