Ahojte pochváľte sa tmavými, sivými, betónovými kúpeľňami pripadne v kombinácii s hnedou. Hľadám nejaké inšpirácie. Ďakujem
(Pozerala som aj Pinterest ale pride mi to take nereálne, iné farby, kontrast, chcela by som vidieť take reálnejšie)
Mozem ti poslat do spravy. Mame presne tuto sivomodro-hnedu kombinaciu, vsetko keramicka dlazba.
Máme sivú s hnedými a čiernymi doplnkami. Za mňa je to nadčasové prevedenie…
Preco tmavu?
Zmensuje priestor a posobi pochmurne...
Co ja viem.
Dokazete sa tam zrelaxovat?
@mirkam3 wau presne takú som hľadala, môžem sa spýtať odkiaľ ste kupovali a aké sú odtiene ?
@osky neviem ani, páči sa mi aj kuchyňa čierna, tmava, ale to sme sa rozhodli pre bielu presne aby to zväčšilo priestor ale kupelku už si chceme dať podľa “snov”
@sona272 ďakujem máte to krásne
@autorka, tak nebolo to na kľúč cele len od 1 dodavatela, keďže tiež sme mali nejaké požiadavky z ktorých sme neupustali. Obklady, radiátor a tuším aj batérie boli od Keraservis.cz (výdajňu majú aj v BA), odtiene zial už nepamätám. Svietidla sú zo Svetsvietidiel, sanitu sme si vybrali u (tuším) SK výrobcu Aquatec, zrkadlo od Iconicu a skrinku sme dali robit stolárovi na mieru.
ja len poznamku k tmavosivym/ciernym kachlickam, ze na nich dost vidiet vodny kamen. (nam to nevadi, umyjem, ale niekomu moze)
@mirkam3 Tvoju pred a po sa nedá porovnávať., nakoľko pôvodné obklady sú s zastaralé, dnes sú prekrásne veľkoformátové aj svetlé odtiene.
@mk1111111111 no ved jasne, že sú. Narážala som pôvodným príspevkom na otazky, od @osky plus na autorku.
Zas realisticky, ja osobne nepoznam nikoho (vo neznamená, ze taki ľudia nie su), kto by menil celu ultra modernú bledú novu kúpeľnu za novu sivú, alebo naopak, keďže to samozrejme nie je lacný špás. Autorka sa zaujímala o sivú, kebyže sa pýta na zelenú, tak nereagujem….. a tiež, ak by som mala návrh nahodeny v programe, kde len viem meniť farby, vedeli by sme si pozrieť niečo obdobne v krémovej, svetlo ružovej, akejkoľvek. Ale nemám. Stojím si však za tým, ze ja zo svojej sivej nemám dojem, ze by pôsobila pochmúrne, nedajbože zmenšene.
@mirkam3 ďakujem pekne
Svokra ma velke sive dlazdice, kombi s bielym nabytkom