Ahojte, máte niekto skúsenosť, aká pračka a sušička (značka) je top, príp. aké máte skúsenosti? Ďakujem 😊
My mame AEG
My set elektrolux a nemam jedinu pripomienku k nim
MIELE je top.
My set AEG. Zatiaľ je ešte len v zábehu, ale spokojnosť.
Chcela by som sa opýtať, tie čo máte so sušičkou viac skúseností, je pravda, že sa nemá používať aviváž? Ja som bola celé roky zvyknutá na modrý Lenor - prádlo mi krásne voňalo. A teraz, keď dávam prádlo do sušičky, tak nedávam aviváž, ale len obrúsky (tiež Lenor). No vôňa prádla doslova o ničom. Čo používate vy?
@lilianka28 používam minimálne množstvo avivaze, aby mi nepraskalo prádlo. Nedávam žiadne obrúsky, parfem. Ono to aj tak vyfuka tu vôňu, mne to vyhovuje, aspoň to neovplyvňuje vôňu parfemu, ktorý používam. A v skrini mám prírodné voňavé mydielka, takze skriňa vonia.
@hettinka aku AEG susicku mate? Tiez pozeram po AEG a pre mna najdolezitejsia vlastnost je aby nezrazala oblecenie 🙂 na akom programe susite? Dakujem
Samsung mame a bez problemov
@andrea2019 aké presne typy máte?
@luciust pracku spredu na 8kg a susicku na 9 kg. Uz maju 4 roky
Ja mam Bosch (vsetky spotrebiče v domacnosti) pračka 9kg a sušička 8kg tušim séria 6 🙂 zatiaľ uživam 1 rok a som spokojná aj ked tie dĺžky cyklov su na prašky niekedy 😁 hlavne posledné dve nekonečné minúty.
@ladyk001 mam susicku lg a nezrazilo sa mi nic
Ahoj. My máme LG pracku a nad ňou LG susicku. Sú perfektne. Najlepšia investicia fakt 🙂