Chcela by som kúpiť nové sedenie na terasu.Mali sme kovové, ale chcela by som moderné.Ste spokojné s umelým ratanom, polyratanom?zakryvate ho igelitom?
Chcem vysoký stôl, aby sme mohli pri ňom jesť.Co mi odporúčate pozrieť aké stránky?Asko,Hornbach, Kondela tie bežne mám pozrete.
Nechcem drahy max 500 eur
Svokrovcom sme kúpili pred 4 rokmi ratanovú jedálenskú zostavu pre 8, nezakrývajú ju počas leta, je stále ako nová. Ono záleží od kvality. My sme si teraz kupovali sedenie na terasu, len 1 kreslo stálo 400 eur. Ak chceš zostavu do 500 eur, tak treba počítať s tým, že tomu bude prináležať aj kvalita. Kupovali sme v Bamboo.
My mame umelu ratanovu s okruhlym stolom s ciernym sklom uz tak dlho, ze ani nepamatam, kolko stala. Urcite nie vela, ja take veci nepreplacam. Ak sa znehodnoti, kupim nove, kazdy rok pridu na trh nove krajsie modely.
Mali sme ratanove, slnko všetko zničilo a dopraskalo, kúpila som kovové stoličky a nové podsedaky (tie boli drahšie ako stoličky)
Ja som kupovala zostavu na sedenie z umelého ratanu pred cca 12 rokmi. Už vtedy stála 500 eur. Je to stôl s tmavým sklom, odráža slnko a štyri kreslá. To sedenie je stále ako nové, v zime ho prikrývam takým návlekom a v lete je pod altánkom, takže na neho nesvieti nonstop slnko. Investuj do kvalitného sedenia, ktoré ti vydrží roky.
My mame ratanove sedenie z alzy take plastové a stále to puká a ľahko sa to zlomí..neodporúčam
Kupovali sme ratanový nábytok v jysku s úložným priestorom, takže v prípade potreby všetky sedáky a vankúše tam viem schovať
@melanta rátam s tým, že za tú cenu to bude na chvíľu.Len známi majú drahé a tiež nekvalitné.Musim si to dobre naštudovať.Ty máš teda pravý ratan?
My sme kúpili pred dvanástimi rokmi v Manfilde drevenú švedsku drží perfektne, iba raz sme kúpili nové sedáky inak OK
Pozri stranku Avenberg,maju tam teraz akcie na tieto sedenia,za fajn ceny.totozne sedenia som videla napr.v Mobelixe ci Kondela za sumu raz tolko vyssiu
K tomu umelemu ratanu.. máme stolik na ktorom bolo aj sklo a cez 1 leto sa ten ratan roztrhal, rozpustil lebo ako na to sklo svietilo slnko každy deň ono to rozpuštalo tu umelinu..
Stoličky su inak okej mierne vyblednuté ale ten stôl môže isť do smeti.. a to sme mali len 1 leto