Sedačka v obývačke v byte

19. jan 2024

Baby pruser ,kupili sme sedacku do bytu,opacnu stranu,ach neda sa uz vratit jedine 25% sa odrata z ceny to je cca 250€ pokuta :(
Ide o to,ze sedacka je do L a ta dlhsia strana bude musiet byt pri dverach t.j ked sa bude vchadzat do obyvacky,kus ju treba obist a tak si sadnut na gauc,ak ma chapete,keby som ju chcela dat na opacnu stranu tak by bola dlzka pozdlz radiatora a to nechcem,aby sa nerozsusila,,,,nemate niektora sedacku otocenu pri dverach?len chcem vidiet ci moc to vyzera zle

beata_k
19. jan 2024

Preco by sa ti mala rozsusit?

martul
19. jan 2024

Sedačka a rozsušiť? To som ešte nepočula, celý život máme tak sedačky a ani jedna sa nepokazila

luliu
19. jan 2024

Osobne si myslím, že to bude vyzerať zle a bude to maximalne neprakticke. To by som radšej ozelela 250€ alebo dala k radiátoru, ktorý mimochodom určite nerozrusi sedačku - ani nechápem, čo tým myslis

januska12323
19. jan 2024

Rozsušila? To je z akého materiálu? Roky máme gauč polovicou pri radiátore a tá strana vyzerá rovnako ako tá pri stene.

crazy_cat_lady
19. jan 2024

gauc sa ti pri radiatore urcite nerozsusi :D akurat ti bude zabranovat/obmedzovat v sireniu tepla do tej casti, kde bude zakryvat radiator

simsalabim
19. jan 2024

Rozsusit? A pri podlahovom vykurovani sa rozsusi vsetok nabytoK

luxus10
19. jan 2024

a neda sa dat na opacnu stenu?

oblecenie99
19. jan 2024

Máme ju pri radiátore a teda mňa ani nenapadlo, že by sa rozsušila či čo :D Skôr sa vysedí, či sa zoderie, takže absolútne nerieš a daj kľudne k radiátoru

autor
19. jan 2024

Tak som myslela ze ak budem topit ze sa s tou kožou nieco stane
@luliu nemam navyse 250€

ivkav5
19. jan 2024

Ľudia majú podľa mňa bežne sedačky pri radiatoroch, dokonca aj koženkové/kožené som už videla v rohu pri tých starých radiatorových tyčiach veľkých😅 a určite sa teda “nerozsušia” 😂 neboj sa, daj ju tak…

autor
19. jan 2024

@ivkav5 ale mne pojde na dlzku celeho riadiatora

Baby ja som uz aj rozmyslala ci sa neda nejako odsfupit od zmluvy,ale neda sa,,,,,kedze pri podpise som suhlasila ze prejde cez chodbu aj schodisko ,tak na to sa nemozem vyhocoeit,odstupit od zmluvy nemozem tam je tiez ta 25% pokuta,joj vobec som nerozmyslala pri vybere ,nasrata som sama na seba

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oblecenie99
19. jan 2024

Objednávala si ju cez internet?

birika
19. jan 2024

nuz, tu platilo - dva krat meraj a raz objednaj 🙂 nerozsusi sa pri radiatore

mistymay33
19. jan 2024

My mame kozenu sedacku, za nou je radiator a nic sa nerozsusilo. Nie je uplne pri nom, ale cca 10-15 cm od radiatora a je tam uz 10 rokov a vyzera rovnako ta koža.

luxus10
19. jan 2024

autorka, daj sem foto sedacky v tej izbe...

beata_k
19. jan 2024

To kto ti taky mytus poradil? Noramalne ju daj vedla radiatora. Ale kus dalej aby neblokovala teplo z radiatora.

luxus10
19. jan 2024

a myslim si, ze za 1000e, mas zo zadu sedacky kozenku, nie kozu...

oblecenie99
19. jan 2024

Ak si si ju objednala z netu, tak máš právo od zmluvy odstúpiť do 14 dní, bez udania dôvodu

luxus10
19. jan 2024

@oblecenie99 no ale ajk je na mieru, tak ani nie...

luliu
19. jan 2024

To nebude koža za danú sumu a koženka sa ti zosucha tak či tak

oblecenie99
19. jan 2024

@luxus10 chce to viac informácii od nej. Ale na mieru za tisícku kožená, tak poprosím aj info kde :D Ja som tento rok zháňala gauč dosť intenzívne, a tie v kategórii "no, dajme tomu, že celkom fajn" boli od 850 € a vyššie a nie kožené, ale čalúnené.
Autorka, ak to je koženka, do 7 rokov sa bude odlupovať, aj keby ste na nej nesedeli nikto ani raz, čiže radiátor nerieš. Daj fotku izby a kde by bola sedačka, resp. napíš okolnosti kúpy, možno ti vieme poradiť.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simca06022011
19. jan 2024

Pozri aj tak nemôžeš mať sedačku nalepenu na radiatore, medzera tam bude... A nič sa jej nestane. Tiež sme tak mali pri radiatore gauč.
A keď tak vyskúšajte rôzne umiestnenie a uvidíš. My sme si ju presadzovali, dokonca ani pred dverami nevadila :D záleží to na izbe, nám oddelila pracovnú časť od telkovej/sedacej. Čiže v pohode.
Ak to ale nie je podl tvojich predtav môžeš skúsiť ju posunúť napr ao 100eur zľavou, ako novú.. alebo vymeniť...

autor
19. jan 2024

@oblecenie99 tym zw bola vo vypredaji nemame narok ju bez storno poplatku ju vratit

oblecenie99
19. jan 2024

Tak toto mení situáciu, aj keď by sa do toho dalo obuť, že stále to bolo objednané diaľkovo a nemali ste možnosť vyskúšať tovar, najmä ak ten nebol vystavený, ale to už je také no.... To už závisí od toho, ako veľmi máš chuť sa s nimi naťahovať, osobne by som do toho nešla. Ináč, gauč je pekný, v ASKU sme mali vyhliadnutý jeden veľmi podobný, len bol farebne tak viac dohrdzava, a už sme sa vrátili, že si ho aj berieme, ale pre istotu aj s colštokom, a skoro ma šľak trafil, lebo tá (na tvoje fotke) pravá časť - dĺžka, by presahovala stenu a zavadzala pri vychádzaní na balkón a vyzeralo by blbo, tak sme sa toho vzdali. Ak je jediný problém ten radiátor, tak nerieš, určite sa nevysuší, to by musel ísť radiátor na plné pecky v kuse, ale i tak si to neviem predstaviť.. najmä ak naň nenalepíš gauč, nechajte tam medzeru a v pohode. Môžeš skúsiť predať ak na to máš nervy, priestor a čas, ale rátaj so stratou 100 €.

autor
19. jan 2024

@oblecenie99 len to nebudem mat kde skladovat,,,,,

autor
19. jan 2024

@oblecenie99 uz som rozmyslala aj ze tu.dlhu cast nedam ale to by nedrzal gauc 😃

autor
19. jan 2024

@oblecenie99 a dakujem za Tvoj cas

ivkav5
19. jan 2024

Normálne ju tam daj, tak žiaľ, už to nevrátiš späť, je to tvoja chyba, že si jednak podpisala také podmienky a objednala zlú stranu🤷🏻‍♀️ Ale určite by som ju tam dala, ľudia majú fakt majú bežne sedačky pri radiatoroch a nič im nie je ani po rokoch…