Sedačka/pohovky Kondela

23. jan 2024

Ahojte, idem si po vase skusenosti - pohovky/sedacky kondela ano/nie? Potrebujem na byt, ktory prenajimam, istotne tam nekupim nic drahe, kedze predoslu prepalili zehlickou… chcem nieco do 300€ max, jednoduchu, mensiu, ale aby vydrzala sedenie. Videla som na stranke Kondela, ze maju fajn ceny, len neviem ako je to s kvalitou. Dakujem

animus
23. jan 2024

Ak je to ako píšeš na byt do prenájmu, tak to stačí. My sme kupovali pre nás do bytu a nikdy viac. Sedačka prišla na viacerých miestach poškodená, nakoľko sme na ňu dlhšie čakali a bolo nám ju treba, zobrali sme ju aj takú, ale žiadali sme kompenzáciu. Vrátili nám nejaké peniaze nazad. Čo sa týka kvality ako takej, nie je to najhoršie, ale nie je to ani žiadna sláva. Konštrukcia drží ale poťah vyzerá akoby mal už 20 rokov minimálne. Mám dve malé deti takže ich nechám nech donicia čo sa dá a potom kúpim novú, ale už nie v Kondela.

bela30
23. jan 2024

Za mna z Kondely nic, vsetko smejdy, otras neodporucam, tovar nam dokonca viackrat prisiel poskodeny. Niekedy mali dobre veci ale to uz je vec davno minula..

deti95060810
23. jan 2024

ešte pozri Okay - aj tam mávajú sedačky a dosť často v akcii