Ahojte, chcela by som sa opýtať ak máte niekto Nabytok resp. Sedaciu súpravu od daného obchodu ako ste spokojný. Konečne po asi 2 rokoch som našla sedačku ktorá nám max vyhovuje ale recenzie sú všelijaké a hlavne staré. Tak ak sa niekto nájde vyjadrite mi svoj názor a skúsenosti. Dakujem
@3petka aj moj muz sa velmi bal, ze kupujeme macku vo vreci, ale v nasom meste sme kamenne predajne obehali vsetky, bud boli nepekne, alebo jedna uzasna ale navyse mala 5cm a nezmestila sa. dalsie drahe jak slak luxusne typy a to sme k 4 detom nechceli. Tak sme vybrali z netu a modlili sa , nech to bude dobre, este velmi mila pani nas ubezpecovala, ze budeme spokojni a zatial vsetko ok, pohodlna pekna prakticka.
@3petka Aha, ďakujem 🙂 Ak by vam potom v marci napadlo, keď bude sedačka doma, pokojne mi napíšte referenciu...vyzerá vyborne, dúfam že budete spokojná🙂 také "letovisko" aj my potrebujeme..sa mi páči, ze je taká aj vyššia a má drevené nohy (nie tie chrómové, čo všade teraz dávajú)..
Ahojte,máte niekto nové skúsenosti s touto stránkou? Chcela by som kúpiť nočné stolíky
@marialit dobrý večer. Latka je super. Mierne sa vysedela niekomu môže vadiť ale nejak to už ďalej nepokračuje a mne to nevadí. Možno ak by vedeli použiť tvrdší molitan. Zase na rozťahovacej časti je až moc tvrdý takze spanie je take o ničom jedna časť tvrdá druha mäkká.
Konečný verdikt je že ešte vydrží kým mame malé dieťa aj tak dostane zabrať a potom si kúpime inú no už budeme vyberať takú ktorú si vieme vyskúšať.
@3petka mame síce nie sedačku, ale komplet detskú izbu, musím povedať že to fakt kvalitné masívne drevo. Žiadne merkury market a pod. Podľa mňa ja sedačka by mala byť dobrá
@nikoleta1234 dobry den chcem tiez detom objednat zostavu do detskej izby a to stol a komodu, ste prosim aj po case spokojna? A dobu dodania dodrzali aby sme necakali namiesto 3 tyzdnov dlhsie. Dakujem za odpoved.
@monikkk1901 dobu dodania dodrzali. Vsetko doslo v poriadku. A ano, aj po case som spokojna. Sice mame ho len tak cca rok. Ale neda sa to porovnat napr. s merkury market, odtial mam obyvacku druhy rok a katastrofa, odliepa sa to a tak.
@monikkk1901 pekny vecer aj ste objednavali odtial??chceme objednat skrinu tak zistujem ci vam prislo vsetko v poriadku dakujem
@laura156 nakoniec nie, odradila ma ta cakacia doba, tak som objednala iny a inde.
@negymama dobrý den, mám tiež vyhliadnutu sedačku Giza Mini, stále ste spokojná ? Neni ta latka vysedena ? Vďaka
@3petka my sme v auguste odtial kupili sedacku. zatial sme spokojni.