Dobry vecer, chcem sa opytat ako prat veci ked do prania davam Sanytol?Normalne dat do odmerky tekuty prasok(ten davam ja) a k nemu Sanytol do odmerky na avivaz?..alebo len Sanytol?musi tam byt aj ten prasok vsak?ja viem znie to blbo ale niesom si isty teraz..A ten Sanytol nemozem zmiesat z avivazom?bude stacit len ten Sanytol a pradlo bude voniat?
Ake mate skusenosti zo Sanytolom dezinfekciou na pranie?Dakujem za odpovede 😁
Áno, aj prací prášok alebo gel a do odmerky na avivaž len Sanytol.
@palculienka40 Podľa návodu sa má dávať Sanytol do otvoru na aviváž.Nie spolu s pracím gelom 😊
Rozumiem, dal som teda tak prat ze tekuty prasok do odmerky na prasok a Sanytol do odmerky na avivaz.Len bude dost voniat to pradlo aj bez avivaze?
Ja davam avivaz+Sanytol naraz do jednej nadobky. Alebo iba Sanytol, ak nedavam avivaz (funkcne veci napr.)
No ja avivaz uz 13 rokov nepouzivam a davam namiesto nej ocot. Kvoli alergii. A pradlo citit po prasku na pranie tak jemne.
Keď som ešte používala aviváž, dávala som Sanytol spolu s avivazou. Teraz dávam len prášok + Sanytol do nádobky na aviváž, voňajú veci po prášku, Sanytol necítim.
Sanytol pouzivate do kazdeho prania?
@hanaxxx ja nie, iba tam, kde periem na nizsich teplotach (30 stupnov).
@mamadievcatiek tak zas nieco nove ale pradlo sa nestazovalo 😁
@hanaxxx na spodné prádlo, uteráky a utierky
@beata_k ale prosím ťa, spamätaj sa 😀
@beata_k ja davam sanytol hlavne na prepotene sportove veci, co sa peru na 30 - tricka, ponozky, leginy - proste tueto fukncne veci, na plavky a uteraky z plavarne a jazera, a na cierne veci, co kvoli farbe periem tiez na nizsej teplote.
ja dávam rovno do bubna.
Ja davam sanytol k prasku na pranie nie k avivazi.