Baby aký prášok na pranie používate a ste s ním spokojné? Ďakujem.
tiez formil gel ako @viestta , ale na spodne pradlo, ponozky a uteraky pouzivam Neutral alebo Persil sensitiv prasok. Mam aj kapsule, ale tie nejako nechcem pouzivat. Teraz som dostala od priatela Robijn ( dostal v praci spolu s dalsimi vecami v kartone ) tak chcem vyskusat ci to je take dobre za tu cenu za aku to predavaju.
@viestta aj my ho kupujeme, ale vždy keď ideme do Lidl ( čo nie je často ) tak ho už práveže nevidím na predajní.Asi som slepá a prehliadnem ho 😃.a k autorke pri mojej práci otvorili drogériu s capovanou drogériou tak na skúšku som tekutý zobrala s tade.Persil prášok používam na biele a na tmavé tekutý prací prostriedok nuž z Lidl formil alebo z tej capovanej drogérie
Hocijake, striedam. Na flaky sprej feeleco
https://www.mojadm.sk/feel-eco-tekuty-odstranov...
Ariel, na jemne a vlnu ruzovy Perwol na vlnu a na funkcne modry Perwol na funkcne pradlo.
vies co my sme si zvykli na Perwol lebo z ostatnych som mala pocit ze mam nejaku alergicku reakciu.
Uz roky prasok na biele aj farebne DenkMit z DMka.
Na jemne ich gel na jemne pradlo v ruzovom (je vhodny aj na vlnu a hodvab) a ichgel na sportove. Tie mam niekedy Perwoll, ak natrafim na mega akciu.
Gely podla akcie, niekedy Persil, niekedy DMkove DenkMit.
@angu14 gel na pranie Savo, je drahsi, ale staci malicko, jedno balenie mi krasne dlho vydrzi a prach Persil.
Ja si kupujem čapovane, tie ekologicke. Vzdy si vyberiem inu voňu.
Persil gél s dezinfekčným účinkom
@angu14 Kupujem Perwol ja biele, farebne aj cierne
@ivana11155 Ako voňajú veci po vyprati v Save? Lebo mala od nich Savo sensitive gél a po oprati voňal horko/voňavou.
Ako keby v ňom bola dezinfekcia.
@viestta mna z neho vsetko svrbi
@akinom0077 toto je veľmi individuálne a neznamená to, že prášok je zly
Ariel z Rakúska a formil z lidl
Persil, lovelu a na škvrny sanitol
Formil gél z Lidla. Už dlhé roky