Dobry vecer.Prosim odporucte mi kavovar (moze byt aj na kapsule) s ktorym ste spokojni.Chcela by som to kupit ako darcek.Cenado cca 80€.Dakujem
Tchibo - Cafissimo easy.... S prianím pekného večera,
Marika
De'Longhi su dobre kavovare .. ale nie kazdy ma rad kapsulove a nie kazdy klasiku .. niekto ma rad plneautomaticky a iny bez mlieka etc .. kupovat kavovar ako darcek ak nevies presne aky je blbost ..
@89kiki staršej osobe radšej plne automatický. V tej cene ti neviem poradiť, no bude to aj pre ňu ľahšie na ovládanie, než pákový
Mne napadol hneď takýto nejaký multifunkčný, na rôzne kapsule alebo len mletú kávu... https://m.geekbuying.com/item/HiBREW-H2B-5-in-1...
Tchibo - Cafissimo easy na 10000000% odporúča moja nevesta Žanetka a ja..... Marika
Do 80€? Fu… najlacnejsi pakovy delonghi si pozri. Ine by som nebrala.
Babke by som nekupovala na kapsule, ona si ich kupovat nebude, mozno zo zaciatku, ale neskor prestane, vlastna skusenost. Pakovy je kompromis, cenovo dostupne a kava chutna.
Ak je to pre babku, co byva sama, tak by som isla do co najpohodlnejsieho riesenia. Ak pije aspon 2 kavy denne, tak automat, ak len sem a tam, kapsule. Tie moze predsa dostať rovno aj ako darček.
K pakovemu treba rovno aj najlepsie zrnkovu kavu, to znamena kupit mlyncek, lebo kupovat mletu kavu, co bude stat otvorena neviem ako dlho, to bude ako pit kavovy odvar..
A kludne z druhej ruky, ja som kupovala sestre za pajdu delonghi pakovy aj s mlyncekom
@89kiki nekupuj kavovar ako darcek. Leda ze by si obdarovany sam vybral presny model