S akou znackou umyvacky ste spokojne? Bude nasa prva, tak potrebujem poradit 🙂 ps: 4clenna mlada rodina 🙂
Oblukom sa vyhnut Beko umyvacke. Mali sme ju 4 roky, za tu dobu 2x pokazena, opravena, raz este v zaruke, raz uz po zaruke. Pri 3. poruche sme si povedali, ze kasleme na to a kupili si Bosch. Mame ju zatial 10 mesiacov, sme spokojni
Chceli sme velku 60cm, celonerezovu, so suflikom na pribor (nie kos), nastavitelnou vyskou suflika a automatickym otvaranim dvierok na konci umyvania. Mame Bosch.
Urcite kup velku.
Pre rodinu urcite tu velku a za mna spokojnost s Elektrolux.
@la_dolce_vita my tak isto Elektrolux xxl
My mame Siemens a spokojnosť.
My mame druhu candy, prva vydrzala 12 rokov kazdy den dvakrat umytie bez problemov a druhu mame zatial 4 roky a ok. Urcite kupuj velku sirku 60 cm a s krTkym programom max 1 hod co najviac stupnov min 60.
Bosh
My mame tiez Bosch, ale... co sa tyka umyvania super aj zasuvka na pribor. Myslim, ze Bosch patri k tym lepsim. My sme vsak pri prvej Bosch nemali stastie. Presne na den po dvoch rokoch sa nam pokazila, v priebehu tretieho roka bola znova dvakrat opravovana. Problem bol, ze z nejakeho dovodu, ktory nevedel odhalit ani technik,nam v nej zaplavovalo elektroniku. Proste sme mali smolu na chybny kus. Kupili sme dalsiu, tiez Bosch, a ta ide super uz 4 roky, pri 6 clennej domacnosti ide aj 3 x denne cez vikendy.
Mame whirlpool, nasa druha a sme s nou velmi spokojni
Ja mam bosch, par zakladnych programov, nemala som vela narokov. Chcela som aby bola relativne ticha, mala minimum programov (realne vyuzivam 2) a zasuvku na pribor. Aj v kuchynskom studiu, ked som vyberala spotrebice (neponukali znacku bosch) mi pani povedala, ze ak nie Miele (nad moj rozpocet) tak umyvacku rozhodne Bosch 🤷♀️
My sme mali Fagor tá vydržala 7 rokov, Bosch nám odišla po 2,5 roku teraz máme na byte druhý rok AEG s som spokojná a na dome máme zabudovanú LORD a tie, som spokojná
60 CM, Electrolux už 16 ročná a stále beží 🙂
Elektrolux - mám ju 20 rokov, používam len Finish-základné tablety a asi 2x som použila pripravok na čistenie umývačky. Žiadna oprava, ide asi 4x týždenne.
za mna bosh, primerana cena na super kvalitu, alebo potom k tomu siemens (to by som hodnotila ako "lepsi" bosch - ale su dobre obe). Ak z elektroluxu, tak jedine AEG by som kupila.
A POZOR na to ked hodnotis spotrebic podla niekoho kto ho ma 10-20rokov, lebo ja som tiez mala aegcku, doteraz ju mam, uz ma hadam aj 17rokov, ale mama kupila novu elektrolux a vydzrala pol roka... Cize treba aktualne recenzie si pozriet a spotrebic porovnat podla parametrov. Dokonca aj v jednej znacke, najdes podarok a nepodarok :D
Mame Bosch uz 5 rokov,ide aj 2x za den.za mna super
Mame velku Bosch a bez jedineho problemu fachci uz 7. rok
Mám Siemens už 14 rokov a funguje 100%
bosch
Bosh su top a odporucam
treba pozerať hlavne aj parametre, to či chceš šuflík, na koľko riadov umývačka je, koľko si ochotná investovať a veľa iného, my sme kúpili od značky Philco a je super, aj za dobrú cenu sme ju našli 🙂
@eliskadad1 ano, toto je dobra znacka, mam od nich tiez a top!
Za mna pozerat spotrebu vody a elektriky, to su take dolezite veci a potom som programy, aby sme mali aj kratky, aj eco a riesili sme velkost, ze kolko riadov sa dnu zmesti, to je asi tak vsetko 🙂
https://www.modrykonik.sk/blog/maca1984/message/ahojte-baby-prosim-tie-co-mate-45tku-um-un6abc/#comment-113772428