S ktorou umývačkou ste spokojné?

20. nov 2023

S akou znackou umyvacky ste spokojne? Bude nasa prva, tak potrebujem poradit 🙂 ps: 4clenna mlada rodina 🙂

mimi3008
20. nov 2023

Oblukom sa vyhnut Beko umyvacke. Mali sme ju 4 roky, za tu dobu 2x pokazena, opravena, raz este v zaruke, raz uz po zaruke. Pri 3. poruche sme si povedali, ze kasleme na to a kupili si Bosch. Mame ju zatial 10 mesiacov, sme spokojni

gerlinda
20. nov 2023

Chceli sme velku 60cm, celonerezovu, so suflikom na pribor (nie kos), nastavitelnou vyskou suflika a automatickym otvaranim dvierok na konci umyvania. Mame Bosch.
Urcite kup velku.

la_dolce_vita
20. nov 2023

Pre rodinu urcite tu velku a za mna spokojnost s Elektrolux.

pe_mi
20. nov 2023

@la_dolce_vita my tak isto Elektrolux xxl

larisa
20. nov 2023

@pe_mi kde ste xxl electrolux kupili ?

lilyianka
20. nov 2023

My mame Siemens a spokojnosť.

renatka100
20. nov 2023

My mame druhu candy, prva vydrzala 12 rokov kazdy den dvakrat umytie bez problemov a druhu mame zatial 4 roky a ok. Urcite kupuj velku sirku 60 cm a s krTkym programom max 1 hod co najviac stupnov min 60.

kik2022
20. nov 2023

Bosh

siska25
20. nov 2023

My mame tiez Bosch, ale... co sa tyka umyvania super aj zasuvka na pribor. Myslim, ze Bosch patri k tym lepsim. My sme vsak pri prvej Bosch nemali stastie. Presne na den po dvoch rokoch sa nam pokazila, v priebehu tretieho roka bola znova dvakrat opravovana. Problem bol, ze z nejakeho dovodu, ktory nevedel odhalit ani technik,nam v nej zaplavovalo elektroniku. Proste sme mali smolu na chybny kus. Kupili sme dalsiu, tiez Bosch, a ta ide super uz 4 roky, pri 6 clennej domacnosti ide aj 3 x denne cez vikendy.

msnesquik
20. nov 2023

Mame whirlpool, nasa druha a sme s nou velmi spokojni

banalu
20. nov 2023

Ja mam bosch, par zakladnych programov, nemala som vela narokov. Chcela som aby bola relativne ticha, mala minimum programov (realne vyuzivam 2) a zasuvku na pribor. Aj v kuchynskom studiu, ked som vyberala spotrebice (neponukali znacku bosch) mi pani povedala, ze ak nie Miele (nad moj rozpocet) tak umyvacku rozhodne Bosch 🤷‍♀️

matullienka
20. nov 2023

My sme mali Fagor tá vydržala 7 rokov, Bosch nám odišla po 2,5 roku teraz máme na byte druhý rok AEG s som spokojná a na dome máme zabudovanú LORD a tie, som spokojná

marcellka32
20. nov 2023

60 CM, Electrolux už 16 ročná a stále beží 🙂

stellarphoenix
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pe_mi
20. nov 2023

@larisa cez internet manžel objednával.cez heureku.ale netuším konkrétne

nixie144
20. nov 2023

Elektrolux - mám ju 20 rokov, používam len Finish-základné tablety a asi 2x som použila pripravok na čistenie umývačky. Žiadna oprava, ide asi 4x týždenne.

simca06022011
20. nov 2023

za mna bosh, primerana cena na super kvalitu, alebo potom k tomu siemens (to by som hodnotila ako "lepsi" bosch - ale su dobre obe). Ak z elektroluxu, tak jedine AEG by som kupila.
A POZOR na to ked hodnotis spotrebic podla niekoho kto ho ma 10-20rokov, lebo ja som tiez mala aegcku, doteraz ju mam, uz ma hadam aj 17rokov, ale mama kupila novu elektrolux a vydzrala pol roka... Cize treba aktualne recenzie si pozriet a spotrebic porovnat podla parametrov. Dokonca aj v jednej znacke, najdes podarok a nepodarok :D

simona92101
20. nov 2023

Mame Bosch uz 5 rokov,ide aj 2x za den.za mna super

seahorse27
20. nov 2023

Mame velku Bosch a bez jedineho problemu fachci uz 7. rok

andrea_82
20. nov 2023

@mimi3008 ja som zase mala podobnu skusenost s whirlpool. Asi v kazdej znacke by si nasla niekoho s podobnou skusenostou.

jaaty
20. nov 2023

Mám Siemens už 14 rokov a funguje 100%

anega79
20. nov 2023

bosch

euka210
20. nov 2023

Bosh su top a odporucam

eliskadad1
22. nov 2023

treba pozerať hlavne aj parametre, to či chceš šuflík, na koľko riadov umývačka je, koľko si ochotná investovať a veľa iného, my sme kúpili od značky Philco a je super, aj za dobrú cenu sme ju našli 🙂

petranelkova
23. nov 2023

@eliskadad1 ano, toto je dobra znacka, mam od nich tiez a top!

emmusska
30. nov 2023

Za mna pozerat spotrebu vody a elektriky, to su take dolezite veci a potom som programy, aby sme mali aj kratky, aj eco a riesili sme velkost, ze kolko riadov sa dnu zmesti, to je asi tak vsetko 🙂