Ahojte, skrz priestor a hlavne susenie v zime premyslame nad susickou, s ktorou mate dobre skusenosti?
Periem naozaj dost a v lete dvojnasobne lebo sa staram sezonne o booking jedneho objektu.
Cize skor nieco co vydrzi viac ako rok a aj trosku vacsi napor 🙈
Práčku mam samsung a naozaj už 4ty rok ide perfektne 😍
Mám Miele, viac spotrebičov, nie iba sušičku, ale maximálna spokojnosť. Mama má Beko, tá mi nepasuje. Často v nej ostali šaty vlhké (napr. pri vreckách alebo ak bol hrubší materiál) a ako keby z nich vycucalo vôňu.
Keď dám do mojej Miele, tak šaty ostanú voňavé a automaticky ak treba, tak suší dlhšie, resp. prehodnocuje vlhkosť šiat.
Najviac čo sa mi páči, že má zvlášť program pre posteľné prádlo. Máme veľké obliečky 200x220cm a v tej Beko mi tak zamotalo obliečky, že sme to ledva rozmotali a neboli suché. Teraz keď dám sušiť veľkú obliečku do mojej sušičky, dám program posteľné prádlo a nie je zamotané.
Tiez mam Miele, spokojna som takmer 10 r 🙂
@guudy kedysi som to brala tak, že spotrebič ako spotrebič, ale to som bola super mladá a blbá, samozrejme som si toľko nemohla dovoliť, ale teraz je manžel taký, že veľmi dbá na kvalitu (potrebuje veľa strojov k výkonu svojej práce) ale teraz vidím, že tie drahšie spotrebiče "prémiovej" značky majú niečo do seba a nie je spotrebič ako spotrebič.
Bohužiaľ, v dnešnom svete sa veľa vecí vyrába iba aby sa predávalo, nedbá sa na kvalitu 😔
@evickuska kupovali sme v lete tento set: https://m.alza.sk/samsung-bespoke-ai-dv90bb9445...
Zatial velka spokojnost.
@evickuska samsung,periem denne (3 deti) takze aj vela susim,a som max spokojna
@evickuska máme Gorenje už asi 4 roky a funguje perfektne
@simona92101 ja tak isto jeden ma 1.5 roka q druhe sa narodi v januari 🙈
aeg,9-tková rada
@evickuska aeg,9-tková rada