Ahojte, zvažujem kúpu tyčového vysávača. Najviac sa mi pozdáva Xiaomi MiG10. Prípadne skúste poradiť ktoré máte doma a ste spokojný. Akurát chcem aby mal motor pri rucke nie dole aby som sa s ním dostala pod posteľ. Cenovo tak do 300€. Ďakujem
Dyson small ball. Je na elektriku, mam ho niekoľko rokov, pred tým som mala Electrolux ale rýchlo isla baterka kaputt. A dokupovať furt baterky sa mi nechce. Tento dyson už ale nevyrábajú už sú len baterkove. Vysáva ako dabel, ked som prvý krát nim vysávala u našich koberec, po vysati vyzeral ako čerstvo vytepovany, vysal aj drobné čiastočky prachu.
Len teda cena bola vyššia ako 300 eur, ale ja nebanujem. Je to vysávač obojzivelnik, z jednej strany rotačný, z opačnej klasický. Pred tým som vystriedala vysávačov 6, lacnejsich, nestali za nič, skoda peňazí.
Ja som akurát teraz nejaký zháňala okolo 300€ ale potrebovala som ho hneď v ten deň, v obchode sa mi pozdával philips nejaký do 300€ a Rowenta, zvolila som Rowentu pretože ma ohybný kĺb a veru keď náhodou bude další o niekoľko rokov ten ohybný kĺb v strede musí byť 😊 kúpila som tento zatiaľ mega spokojnosť, mala som bosch tycovy ale tento je lepší
ROWENTA RH9690WO X-FORCE FLEX 8.60 AQUA 3V1
Ale najlepsi vysavac je aj tak dyson v15 len stojí okolo 750€ 🙈
My máme Philips 8000 Series Aqua Plus 3 v 1. Má nadstavec s ktorým zároveň vysávaš aj vytieraš. Akože má svoje muchy, vypracovanie by som prijala pevnejšie ale to je osobná preferencia. Inak som maximálne spokojná - reálne 4i byt vysajeme a vytrieme za 20minút. Využívam 99% príslušenstva (na čistenie sušičky, vysávanie gauča, vysávanie matracov). Cena bola vyššia ale je to pomocník čo nahradil 3 ďalších. Baterka vydrží veľmi dlho aj na Turbo rýchlosti,
my máme xiaomi g10, za mna super.Hlavne je lahší ako dyson.Skúsala som oba a váha bola pre mňa dosť dôležitá.Ja som so xiaomi spokojná.
Mám Viomi A9 a spokojnosť
@berry266 super, ďakujem 😊 aj výkon je dobrý, dokáže povysávať na jedno nabitie 4izby ?
@lucijalucy vyzerá dobre, žiaľ už ho nepredávajú 😔
Vystriedala som asi 5tycovych vysávačov, ani jeden sa nehrabe na dyson v15. Ta sila je ohromujúca, vysaje aj ten najjemnejsi prach. Aj výdrž je najlepšia zo všetkých a príslušenstvo ma úplne dokonale, hlavne hlavica s laserom, aj miniatúrny prach na podlahe vidieť..
@stanka562 rowenta