S akou značkou chladničky ste spokojné?

2. sep 2024

Ahojte ideme kupovat chladnicku najprv som chcela nejaku spodruky no mama mi navrhla radšej novú takže moja otázka znie s akou značkou ste spokojný? Nechcem dať majland za chladnicku ale tak aspoň nejakú ktora aj dačo vydrží

guudy
2. sep 2024

Co je to majland?? My sme spokojni s Liebherr

michaela789
2. sep 2024

Z druhej ruky nekupuj, to by bola obrovská mačka vo vreci. Jedine ak by si ju potrebovala len sem-tam, napríklad na chate. Na bežné používanie určite novú.
My máme ETU a sme spokojní. Predtým sme mali Gorenje a tá odišla veľmi rýchlo, našťastie ešte v záruke.

simca06022011
2. sep 2024

Treba ist do obchdou a obzriet si, rozlozenie vnutri, vybrat podla objemu, rozlozenia... Tazko tu radit, u rodicov Gorenje chladnicka frcala 15rokov, u mna elektrolux 7 potom isla niekomu na chatu, teraz mam Siemens. Musis mat aj stastie / resp. nestastie pri vybere. Internet ti potom poskytne recenzie, popisy, mozes porovnat cena/kvalita/skusenosti / energie
Napr. nie som spokojna so siemensom = neviem kao to maju ine chladnicky, ale tie vnutoren sufliky, police = neskutocne rychlo sa to poskodilo, velky suflik ma supacke, lacne kolajnice a tak. TOTO by som si obzerala. A dalsia vec je ta velkost, ked som chodia a pozerala, tak niektore boli uzucke vnutri proste obrovske plasty, hrube steny a priestor v strede o nicom = aku chladnicku nepotrebuje. Potrebujem aby som tam strcila velky hrniec, alebo niekedy nejaky plech...

doriiis
2. sep 2024

Máme americku chladničku značky Gorenje.Stala 800 € a som s ňou maximálne spokojna

minenkak
2. sep 2024

My máme Samsung,úžasná je

hradnapani
2. sep 2024

ja Bosch, vyhovuje mi, ze je ticha, Mame ich v rodine tri (som odporucila :D a pochvaluju si aj oni

tom_i
2. sep 2024

Ako píše @minenkak . Samsung máme už 10 rokov. Klop. Klop. Žiadna námraza. Raz začas všetko pretreme

araavdva
2. sep 2024

Ja som spokojna s Liebherr. Predtým som mala Indesit a tiež bola fajn ale tu my vyhovuje aj rozloženie aké má aj to že je tichšia. Stala 600€ a to bola v akcii.

ivuska027
2. sep 2024

Máme samsung. Predtým sme mali Indesit a ta išla v pohode 15r. Predali sme ju s bytom. Zrejme stále ide.

yosi
2. sep 2024

To nie je ani tak o značke, skôr musíš mať šťastnú ruku pri výbere. Mali sme Elektrolux. Prvý kompresor odišiel do mesiaca. Vymenili, ale ten tiež odišiel v priebehu pár mesiacov. Tým nechcem povedať, že Elektrolux je zlá značka, len sme proste narazili na nejaký zmätok. Druhýkrát nám ju už opravovať nechceli, tak sme doplatili niečo za Samsung. Zatiaľ necelých desať rokov. Akurát si treba zvyknúť na tie zvláštne zvuky. Má to nejaký inovatívny agregát ktorý vydáva také zvuky ako keby tam boli žaby

hedviga2
2. sep 2024

Nekupuj čo sa namrazuje. My máme teraz tuším samsung. Vôbec sa nemusí odmrazovať. Zotriem vlhkou handričkou. Je úžasna. Mali sme 2x gorenje, raz bosch a rovnaký problém u každej jednej. Namrazila sa hadička vzadu kade má odtekať kondenz z vnútra a potom vytekala tá voda dolu pod šuflíky v chladničke. Bola to prekérna situácia. Stále kontrolovať vnútro chladničky. Neporadili ani v servise ani v záručnom servise. Nikdy viac

nevenka
2. sep 2024

My sme do domu kupovali cez 300 litrovu Gorenje, 2x nam poslali so zatecenymi spojmi. Paradoxne, svokrovci kupovali pred nami a su spokojni, maju to ok. My sme jednu museli vratit. Dalsiu, co poslali na vymenu, tak tu pozrel muz v aute s kurierom a rovnaky problem, zatecene chladivo. Ani sme nevykladali. Tak sme objednali Liebherr a zatial ok.

beata_k
2. sep 2024

Bosch

nikasmile
2. sep 2024

Samsung

romanovic
4. sep 2024

Ja som na to isla cez excel. Skopirovala som si parametre cca 20ks ako vnutorny objem (hrubka stien velakrat klame a ubera na objeme), spotreba za rok, za 5 rokov, navzorcovala VIP cenu, realny naklad za 5 rokov po odratani ceny a excel mi povedal, ze Samsung 😀 Zatial som velmi spokojna.

maminkadeticiek
4. sep 2024

Predam ti nasu Samsung 😂 ale fakt,chladnicku aj s mraznickou,nic jej nie je,len sa stahujeme,potrebujem vstavaju a novi majitelia si prinesu svoju.Tak ak chces lacno,tak napis.Ale ideme znova tiez do Samsungu.To kombo usporiadania vnutornej casti chladnicky,na flase,zeleninu a ine a velke mraznickove sufliky,ta kvalita za tu cenu,nemam o com pri tejto znacke ani pri novej.Nemali sme s nou klop klop ani jediny problem.

adonish
5. sep 2024

Mame HiSense (americky typ chladnicky) a sme velmi spokojni 😊 mali sme aj Gorenje a AEG a tie boli tiez v pohode (to boli klasicke kombinované chladnicky s mraznickou)

e1h
9. sep 2024

Mama asi 10+ rokov dozadu kúpila novú chladničku Liebherr, vtedy stála nejakých 900 €, takže si priplatila za kvalitu. Skončilo to tak, že 3 mesiace po skočení 3 ročnej záruky sa chladnička pokazila, unikalo chladivo niekam do izolácie. Oprava nerentabilná, chladnička sa mohla vyhodiť. Tlačil som na Liebherr, nech sa k tomu postavia seriózne a výsledok bol taký, že ponúkli nejakú 5 percentnú zľavu na novú chladničku, keď ju objednáme na ich webe, kde boli ceny chladničiek zhruba o 10 % vyššie, ako u bežných predajcov.
Drahý Liebherr sa nahradil chladničkou LG za menej ako polovicu a tá si pekne vrčí do dnes.

Doma zase máme už 6 rokov zabudovanú AEG bez No Frost funkcie a okrem toho, že už potrebuje rozmraziť a vyčistiť, slúži perfektne.
AEG sme vybrali kvôli pre nás vyhovujúcemu rozloženiu interiéru. Bez No Frost me brali kvôli tomu, aby bola tichšia, nakoľko je obývačke spojenou s kuchyňou.