S akou práčkou ste spokojné?

weron13
24. aug 2021

Ahojte prosím poraďte mi pri výbere novej pračky🙏 Chcela by som spredu plnenú a nech je na 9 kg prádla na internete je ich veľa a mám dilemu😅Uvažujem aj nad parnou. Môžte mi poradiť konkrétnu značku a aj typ s akou ste spokojne? Ďakujem

deti95060810
24. aug 2021

LG...

kakakina
24. aug 2021

Ja mám Siemens už pár rokova aj paplony a navleky na matrace vyperie bezproblemov

evka_3
24. aug 2021

Gorenje

simca06022011
24. aug 2021

Miele :D Z lacnejsich jedine AEG nejaky dobry model

jankapepe
24. aug 2021

@weron13 LG bola top. Ľutujem že som sa nechala nahovoriť na Bosch... vôbec neperie tak ako chcem.....asi vymením....
Ale sušička a mycka Bosch sú super.

zuzuliennka1
24. aug 2021

LG, aj susicku mam LG, topka, periem pri synovi aj dvakrat kazdy den, zvladne vsetko, plus ma parnu funkciu, vyuzila som zatial len 2x na perinu

veronice
24. aug 2021

Hlavne nie indesit 🙈 to nam aj opravar hovoril ze to sa kazi jedna radost. Ja mam teraz LG a max spokojnost 👍👍

taskataska
24. aug 2021

mam lg uz takmer 15r, jedna oprava cerpadla (mojou vinou), inu uz nekupim

danieli
24. aug 2021

Miele

marcellka32
25. aug 2021

Electrolux..beží 14 rokov bez opravy

zuzzuzi909
23. sep 2021

Aj si nejaku vybrala? My ked sme kupovali tak tiez kvantum casu mi to zozralo, pozerala som rozne znacky, ale kupili sme potom Philco pracku, ta mi vychadzala dobre aj s cenou aj s parametrami, programy tiez mi sedeli, tak som si vybrala a drahy zaplatil 😀 😀

vetva99
24. sep 2021

to mate velmi pekne rozdelene nakupovanie :D ste kupovali v predajni ci objednavali cez nejaky eshop rovno s donaskou?

alenka551
28. sep 2021

@zuzzuzi909 to si si vedela sama vybrať? by som si na to asi netrúfla. alebo keby aj, tak by to asi značne dlho trvalo. už sa vidím, ako si pri každej píšem pre a proti :D

jaskolka
28. sep 2021

Ja mam Candy, spokojnosť aj cenovo aj s výkonom

zuzzuzi909
30. sep 2021

@vetva99 no, ale nebolo to tak zakazdym, to proste su uz roky, co sme spolu, co sme sa tak zladili 😀 Boli sme normalne na predajni kupovat, som rada ked mam moznost vidiet, to co chcem kupit, v tomto som proste niekedy taka staromodna no. Ale to aby nam to priviezli a este aj vyniesli, to sme si priplatili, to mi hned povedal, ze on sa nebude natahovat s tym 😀 😀

zuzzuzi909
30. sep 2021

@alenka551 ved ja ju budem pouzivat nik iny, cize som si tak zbezne pozerala, ze co by som chcela, co vyuzijem a tak, nemohla by som to nechat na niekoho ineho, to naco by mi moj muz vyberal, ked nema o tom paru, ked nevie na akych programoch periem a taketo veci 🙂

zuzuliennka1
30. sep 2021

@zuzzuzi909 presne tak, pracku som vyberala ja, podla toho, co od nej ocakavam, ako casto periem a ze napr. periem vela sportovych/funkcnych triciek, tak taky program aby mala, manzelovi som len oznamila, ktoru kupime 😁

sono2
30. sep 2021

Mám aeg lavamat
Čiže sprchuje rovno prádlo, mäkčí vodu a je na 9 kg.
Perie fakt silno.
Na programe power prádlo doslova vyrajbe.
Okamžite sa otvára a dokáže pri pauze tak isto okamžite otvoriť
Má aj parný program
Má 3 pláchania plus extra
a dokáže dvakrát skrátiť program
Podľa mňa je dokonalá.
Cena cca 800

fatima99
1. okt 2021

@sono2 uf toto sa mi zda aj dost za pracku, nie? Nehovorim akoze do dobreho spotrebica je dobre zainvestovat, ale toto je uz aj na mna kulicek dost 🙂 Mam aj pracku aj susicku philco a teda pracka ma vysla okolo 4 stoviek a teda neviem si ju vynachvalit. Ma program aj na extra spinave, ked je nieco ozaj, ze echt 🙂

sono2
1. okt 2021

@fatima99 Tak, aeg už je troška vyššia trieda.
To máš ako s autami. A s philco sa určite nedá porovnávať tak ako nemôžeš rovnať opel a audi.

fatima99
1. okt 2021

@sono2 to je vec nazoru a narokov by som povedala a niekedy aj moznosti financii 🙂 Ja ked som vyberala, tak som hladala dobry pomer ceny a kvality a nasla som to 🙂

marlynko
1. okt 2021

LG parná pračka... je naozaj skvelá, s parou periem všetko bavlnené a prádlo je pekne nadýchané. Typ ti neporadím, lebo ja mám iba na 7kg 😉

sono2
1. okt 2021

@fatima99 jasné.Ja mám všetko aeg ja som pozerala len tú značku

alenka551
1. okt 2021

@zuzzuzi909 no vsak co sa programov tyka, tak to si viem aj ja sama. ale skor tie parametre som mala na mysli.

weron13
autor
2. okt 2021

Tak nakoniec som sa rozhodla pe Samsung parnu práčku a zatiaľ som veľmi spokojná. A ďakujem za rady🙂

alenka551
5. okt 2021

akoze vam poviem dievcata, ze som ani netusila, ze tolkoto moznosti, tolko znaciek je ohladne praciek. sranda, ze nikto nespomenul whirpool. to bola kedysi asi taka topka.

vetva99
6. okt 2021

@zuzzuzi909 tak pokial je taka moznost, tak to treba vyuzit. pokial mu s tym nemal kto pomoct, tak nic sa neda robit. len mi je divne, ze to nie je uz zaratane nejak do tej ceny produktov. vsak ked nechas na predajni kopec penazi, tak aspon toto by bolo byt nejak zvyhodnene.

lutomm
22. okt 2021

zienky a co je take hlavne, na co treba zamerat pri vybere novej pracky? stahujeme sa teraz a som si povedala, ze do noveho chcem aj novu pracku. len teda neviem, ze podla coho vybrat? podla objemu prádla? otacok? programov?

simca06022011
22. okt 2021

@lutomm ja vyberam znacka, spotreba energie/vody, objem

zuzuliennka1
22. okt 2021

@lutomm podobne ako @simca06022011 + ja som pozerala aj, ake su programy - casto periem napr. sportove funkcne tricka, tak som chcela pracku aj s programom na sportove pranie, vyuzivam dost aj kratsi 30min. program a napr. mam aj program “rucne pranie” kde v pohode operiem tenucke bluzky, jemne pradlo,… akokeby rucne, ale v pracke teda - neznici sa to