Ahojte, kúpili sme doma a chceme si ho prerobiť. Pre mňa najdôležitejšia je kuchyňa a chcem tam kvalitné spotrebiče. Kameň úrazu je len rúra. Vybrali sme cca 5 ktoré by nám vyhovovali, rozdiel je len v samočistení. Čítala som, že tie najkvalitnejšie by mali mať 3 sklo, aby sa neprehrievalo všetko dookola. Ale to nemá žiadna z nami vybraných, jedna má čistenie pyrolýzou a 4 sklo, ale je najdrahšia. Ako si vybrať? Poradíte? Podľa mňa nám bude stačiť aj 2sklo s katalýzou (viem, že tie vložky treba po cca 4 rokoch meniť. ďakujem 🙂
Mam elektrolux s pyrolyzou. Cena prijatelna sklo vobec z vonku nepali a tusim je dvoj sklo. Ma tri stupne čistenia. Som velmi spokojná. Nevyhodou u tychto rur asi všetkých je ze mriežky sa musia vybrat pred čistenim a ocistiť ručne. Ja uz by som inu nechcela.
Siemens s pyrolizou, po čistení ako nova
Mala som s pyrolyzou a bola super, teraz mam katalyticke čistenie a nikdy viac. Ja už len s pyrolyzou do budúcna.
Dievcata dakujem,len ma odradza ze to berie vela energie a dlho to hreje.Bojim sa ze to bude produkovat teplo a mame kuchynu v podkrovi...aby sa nam to neprehrievalo.Mame tam malicke okna.
Pustis to ked budete vonku. A musís rozlišovat energiu vynaloženu zbytočne/napr. zabudnute zhasnutie svetla/ alebo účelne, ked pyrolyza za teba ´vydrhn” rúru.
Tak asi pôjdem do tej pyrolýzy, lebo že to predlžuje životnosť rúry, respektíve udržiava ju ako novú. Ďakujem krásne za každú radu 🙂
Ja mam rúru s pyrolyzou a ziadna sláva, aj tak čistím vodou. Vybrala by som asi podľa značky a recenzií.