Vyzeralo by podľa vás ok mať v jednom byte svetle aj tmavé parkety? Napríklad hala a kuchyňa tmavé a ostatné izby bledé?
A čo odporúčate do kuchyne parkety alebo dlažbu radšej?
Podla mna to posobi zle..teraz sa parkety davaju dokonca do kuchyne a chodby, ladi sa kuchyna s obyvackou..takze trend, kazda miestnost ina je out
My máme v celom dome dlažbu a do kuchyne vy som dupľom dala. Viac ti vydrží záťaž, náhodou keď niečo ťažké spadne, keď sa vyleje tak sa nič nevyduje.
A ohľadom farby...my máme len v kúpeľni a wc inú dlažbu ale druhý krát by som dala aj tam takú ako do zvyšku domu a teda všade rovnakú
Kamarát prerábal byt, v kuchyni dlaždice, a chodba a ostané miestnosti iné parkety, tiež svetlé, tmavé, sivé...vypadalo to otrasne
ak mas naozaj obrovsky byt - mozes si luxus v kazdej izbe ina podlaha dovolit. Ak vsak tvoj byt je mensi ako 100m2, nerobila by som to
Mame rozne parkety v dome. Vyzera to dobre. Na modrej streche mam fotky, tak mozes popozerat.
@oslo1 jeeej ďakujem, idem pozrieť
My máme dvojpodlažný dom. Na prízemí mám všade rovnaké parkety a také isté sú aj na chodbe hore na poschodí. Ale hore v izbách sú už všade iné. Aj samotné izby sú v rôznom štýle, nejako mi to vôbec nevadí.
do kuchyne urcite nie parkety.
Aj my máme iné, v spálni a v obývačke 🙂 vyzerá to super, hlavne že to pasuje k nábytku