Ahojte,
1. dali by ste chrbtom k oknu drez abo varnu dosku?
2. myslite, ze je jedno, ci bude umyvacka umiestnena nalavo abo napravo od drezu? Dobre sa bude nakladat riad aj pravacke, ak da umyvacku nalavo?
Dakujem za nazory😉
My sme rozloženie kuchyne museli prispôsobiť vybodom vody zo steny aby bolo prvé umývadlo a potom umývačka a až za tým sporák. Asi podľa toho by som sa riadila…
1. Pri dreze budete travit menej casu ako pri varnej doske, takze by som dala chrbtom k oknu radsej drez.
2. Je to uplne jedno - zvyknes si na to, co budes mat 🙂 pri rozlozeni ako je na fotke je podla mna najlepsie miesto na umyvacku ta lava skrinka vedla drezu
@minesasubu chladnicku dam k drezu, ruru k var.doske.este stale sa mozem rozhodnut😆
Co sa tyka okna,je to asi jedno,ja mam vsade osvetlenie,nad varnou doskou,nad drezom i nad pracovnou plochou...co potrebujem,rozsvietim...
A umyvacku mam od drezu vlavo,som pravacka
A ked si to predstavim,vzdy by som chcela vlavo.
Asi uz som na to zvyknuta...
@autorak tak za mňa by mala isť chladnička, umyvadlo, myčka, varna +rura
vyberieš z chladničky, umyješ , nakrajaš a šup variť tak to planujem ja
Tak hlavne záleží od toho ako máš naťahanu elektriku a vodu. Ak toto už máš, tak veľa nenavymyslas. Lebo voda nesmie ísť cez elektospotrbic (nezapojí ti to revízny technik a v prípade požiaru alebo chyby ti nebude platiť poistka na byt). Elektrické zariadenia by nemali mať dlhé vedenie.
Vedľa umývačky nemôžeš mať elektrickú rúru.
Skús si to nakresliť čo sa vylučuje vedľa seba.
@lenkakravcova nemam nic natahane🙂
@minesasubu tak som dala drez chrbtom.umyvacku nalavo od drezu. Var.dosku-aby mi svetlo dopadalo zboku🙂👍
Dobrý večer, sme stolárska firma Sherwood - Stolárstvo z Michaloviec a radi vám pomôžeme s návrhom a realizáciou kuchynskej linky aj celého obývacieho priestoru. 📐🔨
Vymyslíme pre vás návrh, pripravíme cenovú ponuku aj vizualizáciu – úplne zdarma! 💡 Ponúkame priaznivé ceny a voľné termíny.https://www.facebook.com/profile.php?id...
ahoj ,
ja osobne si dávam aj varnu aj umyvadlo na jednu stranu aby som mala svetlo z boku ale ak by nebola iná možnosť tak umývadlo chrbtom (kedže bude myčka tak nebudeš tak často umývať ) ale zaleží kde je chladnička
umývačku ja osobne budem mať najbližšie k umývadlu ako bude možné aby voda nekvapkala na zem a za mňa strana je jedno dôležité je aby otvorené dvierka moc nezavadzali ak náhodou budeš variť alebo niečo rýchlo spraviť .....