Ahojte. Montovali sme vrchné skrinky na linke a padla nám jedna na sporak. Mame ho týždeň 🤦♀️ varná doska je totálne rozbitá.. Oplatí sa to vymeniť alebo kúpiť druhý? Platila som predlzenu záruku ale to mi asi nič nepomôže 🥺
@khuliniova Mne takto rozbil syn novú, drahú indukciu. Našťastie poistenie domácnosti mi to poriešilo. Ak máte poistenú domácnosť skús zavolať do poisťovne. Predĺžená záruka toto určite nezahŕňa
🥺🥺Dala som si dva poháre vína.. Nepomôže nic len kúpiť druhý. Nová plátna stojí okolo 150 až 200eur a sporák stal 220🤦♀️keď sa darí... Bože baby.. Mesiac tu bývame a čakala som kym pride priateľ zo zahraničia aby sme to dokončili.. 😂Ide ma poraziť
@khuliniova
☹ to je blbe.
Kukla si sa uz do poistenia domacnosti, ci ti to obsahuje?
@ichbinich nemáme poistenie domácnosti, nedávno sme sa sťahovali a do podnájmu ... No čo už.. Hlavne, že sme zdravý..
@khuliniova
Veru, hlavne, že ste zdraví a čoskoro budete spolu! ❤️
Aj keď je to blbé a drahé, takto pred Vianocami...
@ichbinich peniaze sa nájdu a sporák vymeni len sú to také zbytočne škody ach ale čo už ďakujem za rady.
@khuliniova ak mate poistku domacnosti, nahlaste to poistovni ako udalost a kupite si novu.
Ked sa nam rozbila skolkeramicka doska, tak sme ju vymenili (ten sporak bol aj tak stary). Mali sme stastie, nase poistenie domacnosti nam nieco zaplatilo.
Ci sa tebe oplati opravovat, ti musi povedat servis. Neviem, aka to je znacka, najdi si telefonne cislo ich servisu a zavolaj, alebo im napis, tiez takto s fotkou. A spomen aj tu zaruku, aj ked to nie je chyba vyrobku, ale mozno maju lepsie ceny pri oprave, neviem. Ale urcite to spomen.
Je to velmi blba situacia, poznam. Drzim palce!