Rowenta 60 verzus Xiaomi roborock 5S

lolazmola
27. dec 2020

Ahojte poraďte aký vysávač vybrať. Veľmi sa mi páčia funkcie xiaomi ale mam obavy ze sa nám nezmesti pod gauč 😒 hoc je uvádzaná výška 10 cm niekde 9,65 ale gauč mame vysoký 10 niečo. Ale aj tak. Rowenta ma síce 6 cm ale ani zďaleka nemá také dobré hodnotenia

drzaopica
27. dec 2020

Mame Xiaomi, ale iny typ a nemenila by som.

lolazmola
autor
27. dec 2020

@drzaopica a Prahy zvláda ôk?

basska_b
27. dec 2020

@lolazmola Pripnem sa. A inak, výšku tí môžem zmerať. Ale ešte sme nevybalili

lolazmola
autor
27. dec 2020

@basska_b to je roborock?? Píšu ze 10 ale kľudne odmerajte ak môžte

drzaopica
27. dec 2020

@lolazmola nemame prahy iba prechodove listy, ale na koberec bez problemu aj do rolldorky vliezol.Tiez mi nevojde pod gauc, ale to nebola priorita

basska_b
27. dec 2020

@lolazmola Hej hej, roborock S5 max. Ale vraj max je len preto, lebo ma viac miesta na vodu. Idem to pozrieť, rozbalit teraz a odfotim presne aj označenie modelu

basska_b
27. dec 2020

@lolazmola Je to S5 max. Už ho mam fešáka vonku. Ešte vonia novotou. Máme ohradku pre deti, kam sa krásne zmestí, ma ešte milimeter rezervu. A tá ohradka ma presne 10 centi ten otvor. Neviem však, aký bude v akcii. Či tie jeho kolieska nebudú vyššie a či tam vojde. Ale ak aj výrobca píše, že 10 centimetrov, išla by som do toho

lolazmola
autor
27. dec 2020

@basska_b
@drzaopica tak som už objednala xiaomi a som zvedavá ci bude taky super ako sa hovorí 😁

marca12
27. dec 2020

@lolazmola myslim,ze neolutujes. Je skvely

vandica
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vandica
27. dec 2020

@lolazmola ja si tiež myslím že Xiaomi neoľutujes. Ja mám síce iný typ Vacuum Mop Pro. A fakt je super. Zmetie, parádna umyje a my máme ešte klasické staré prahy a teda som bola prekvapená že prešiel.

mlska19
28. dec 2020

Nemam dobre skusenosti so Xiaomi vyrobkami,su to take tie cinske napodobeniny lepsich znaciek.Uvidis,ako bude fungovat robot.My sme dostali pod stromcek Rowentu 60,vybrali sme si ju aj kvoli nizkej vyske a musim povedat,ze sme zatial spokojni,aj ked je to len par dni,na prah v pohode vylezie.

moonlight1210
28. dec 2020

Tiez som dostala rowentu kvoli gaucu. Som na nu zvedava.
Doteraz som mala roombu a ta sice pod gauc vosla, ale potom sa tam pod nim zvycajne motala az do vybitia baterky a nevedela vyjst, kedze roomba ma cca 8,5 cm a v niektorych miestach ma nas gauc 9cm a inde kusok menej.
Takze niekedy nasla cestu von a niekedy nie.

basska_b
6. jan 2021

@lolazmola práve krásne vošiel pod 10cm vysokú ohradku, ktorú som Vam fotila 🙂 s prahmi ma trochu problém, máme 2.5 cm. Dá sa manuálne prekladať a nechať vždy čistiť len jednu miestnosť, alebo vraj sa dá využiť rohozka ako most, musíme vyskúšať

lolazmola
autor
6. jan 2021

Áno už viem 🙂dlho som nečakala objednala ho som veľmi spokojná, my mame tiež vysoké prahy ale prejde vždy, zatiaľ nemám žiadne výhrady