Ahojte poraďte aký vysávač vybrať. Veľmi sa mi páčia funkcie xiaomi ale mam obavy ze sa nám nezmesti pod gauč 😒 hoc je uvádzaná výška 10 cm niekde 9,65 ale gauč mame vysoký 10 niečo. Ale aj tak. Rowenta ma síce 6 cm ale ani zďaleka nemá také dobré hodnotenia
@lolazmola Je to S5 max. Už ho mam fešáka vonku. Ešte vonia novotou. Máme ohradku pre deti, kam sa krásne zmestí, ma ešte milimeter rezervu. A tá ohradka ma presne 10 centi ten otvor. Neviem však, aký bude v akcii. Či tie jeho kolieska nebudú vyššie a či tam vojde. Ale ak aj výrobca píše, že 10 centimetrov, išla by som do toho
Nemam dobre skusenosti so Xiaomi vyrobkami,su to take tie cinske napodobeniny lepsich znaciek.Uvidis,ako bude fungovat robot.My sme dostali pod stromcek Rowentu 60,vybrali sme si ju aj kvoli nizkej vyske a musim povedat,ze sme zatial spokojni,aj ked je to len par dni,na prah v pohode vylezie.
Tiez som dostala rowentu kvoli gaucu. Som na nu zvedava.
Doteraz som mala roombu a ta sice pod gauc vosla, ale potom sa tam pod nim zvycajne motala az do vybitia baterky a nevedela vyjst, kedze roomba ma cca 8,5 cm a v niektorych miestach ma nas gauc 9cm a inde kusok menej.
Takze niekedy nasla cestu von a niekedy nie.
Áno už viem 🙂dlho som nečakala objednala ho som veľmi spokojná, my mame tiež vysoké prahy ale prejde vždy, zatiaľ nemám žiadne výhrady
Mame Xiaomi, ale iny typ a nemenila by som.